Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспільський міський голова Анатолій Федорчук: «На тобі, Боже, що мені негоже»


Такі слова пролунали з вуст Бориспільського міського голови Анатолія Федорчука щодо запропонованого варіанту поділу району на п’ять громад. Бо, за його твердженням, Борисполю пропонують найбідніші сільські ради, які тягтимуть місто «на дно». Також Анатолій Федорчук зазначив, що Борисполю «пощастило» співпрацювати кілька років поспіль із некваліфікованим керівником Бориспільської РДА.

«Він (Туренко, колишній голова РДА — авт.) був проти об’єднання району в одне ціле, сільські голови приїздили до мене на зустрічі та зізнавалися, що хочуть ОТГ в складі з Борисполем, але побоюються, що після такого об’єднання їх знищать, — сказав Федорчук. — Запропоновані проекти об’єднання мені не подобаються. Я мрію, щоб була сформована одна ОТГ із центром у Борисполі. Я готовий скласти свої повноваження, якщо в таку громаду прийде хороший господарник», — наголосив міський голова. Також він озвучив проблеми, з якими зіштовхнуться громади, якщо не об’єднаються із Борисполем (мова йшла про утримання лікарні, боротьбу зі сміттєзвалищами, місце розташування управління пенсійного та соцзахисту населення, управління освіти, культури тощо — авт.).

Федорчук зазначив: якщо місту і району не вдасться об’єднатися у єдину громаду, то Бориспіль готовий лишитися сам на сам.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031