Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У «Супутник» переїде банк


«Вісті» дізнавалися про плани щодо діяльності гастроному «Супутник», що на вул. Київський Шлях, 20 у Борисполі, приміщення якого теж належить Бориспільському міському споживчому товариству.

Голова правління БМСТ Петро Римарчук розповів, що найближчим часом закриття магазину не передбачається, хоча конкуренцію із супермаркетами, які по сусідству, старому гастроному витримувати важко. Римарчук визнає, що витрати на утримання магазину величезні — це і заробітна плата продавцям, і дрібні ремонтні роботи, і комунальні витрати; утримувати доводиться і підвал, а також платити 20% коштів з утримання п’ятиповерхового житлового будинку, на першому поверсі якого знаходиться магазин.

«Кожен квадратний метр «Супутника» повинен приносити дохід, тому скоро зазнає змін внутрішнє планування відділів гастроному, щоб максимально раціонально використати торгові площі. Звільнені території та підсобні приміщення лівої частини магазину перейдуть в оренду: зараз ведуться перемовини з Ощадбанком, який планує відкрити там відділення. Із мешканцями будинку теж зустрічалися, їх це влаштовує», — ділиться планами співрозмовник.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031