Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Із «Урожайного» у євроофіс «за склом»


Приміщення, де колись був магазин «Урожайний», є комунальною власністю міста, яке здавалося в оренду Бориспільському міському споживчому товариству (керівник Петро Римарчук).

За словами першого заступника Бориспільського міського голови Миколи Корнійчука, орендар звільнив приміщення, бо торгівля стала збитковою через надмірну конкуренцію поряд. «Сесією міськради було прийнято рішення про розміщення там Управління містобудування та архітектури та відділу контролю за благоустроєм, оскільки будівля старої «пожежної» знаходиться в аварійному стані, її доведеться зносити», — коментує Микола Петрович.

Ремонт планують закінчити до осені. Корнійчук інтригує, що результат буде достойним: прозорий офіс за склом. Бюджетного переформатування приміщення магазину з радянським інтер’єром в модний офісний простір у стилі «старий лофт» із фрагментами бетонних стін та старих кахелів від магазину, каже, не вийшло б. Тому обмежилися євроремонтом. Яким буде відремонтоване приміщення, розповіла завідуюча сектором реклами управління містобудування та архітектури Світлана Костюченко. «Фасад та зовнішні стіни кардинальних змін не зазнають. Фасадні вікна залишаться великими. Кабінети з вікнами у двір — це робоче місце спеціалістів. Відвідувачів зустрічатиме світлий хол, де буде інформаційний стенд, комфортні умови для очікування та оформлення документів.

Вартість проекту — 70 тис. грн. Ремонтні роботи коштують 2 млн 448 тис. грн (зекономили 300 тис. грн). Проект розроблений Архітектурним бюро Базис (директор Борис Шапіро).

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031