Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

«Дари ланів» у новому форматі


Закриття магазину «Дари ланів», що у Борисполі на вул. Київський Шлях, 17, викликало занепокоєння містян та багато чуток щодо подальшого функціонування приміщення. «Вісті» вивчали тему.

Бориспільці, що мешкають неподалік старого продуктового міського магазину, боялися, що у звільненому приміщенні гастроному відкриється чергова лотерея або салон гральних автоматів. Петро Римарчук, голова правління Бориспільського міського споживчого товариства (БМСТ), яке є власником приміщення, повідомив «Вістям» головну причину закриття
магазину.

«Відкриття багатьох супермаркетів продовольчої групи у Борисполі робить маленькі магазини нерентабельними. У «Дари ланів» продавалися в основному овочі, тому він не витримав конкуренції з великими мережевими маркетами, хоч і знаходиться в зручному для споживача місці на вулиці Київський Шлях, — коментує Петро Римарчук. — Низька рентабельність змусила прийняти рішення про передачу приміщення магазину в оренду».

За його словами, торгове призначення приміщення залишиться, зміниться асортимент — там реалізовуватимуть пиво та інші алкогольні напої. «Відкриття оновленого магазину планується вже 7 листопада. Мешканці будинку, де знаходиться магазин, знають про прийняте БМСТ рішення — їх повідомили про це письмово у відповідь на запит», — говорить Римарчук. Голова споживчого товариства сподівається на розуміння мешканців, адже утриманням будинку та прилеглої території опікується підприємство. Відповідно, якщо приміщення пустуватиме, то зиску не буде нікому.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031