Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Переяславі-Хмельницькому можна принести звичайну лампочку і придбайти LED-лампу за зниженою ціною


У Переяславі-Хмельницькому можна принести звичайну лампочку і придбайти LED-лампу за зниженою ціною
Екологічна акція «Зелена весна», яку проводить фірма «LUXEL», дійшла і до Переяслава. Підтримати фірму-виробника екологічно чистих, енергозберігаючих LED-ламп зголосився магазин «Електробуд», який знаходиться у нашому місті на вулиці Набережна поруч із «Даринком».

Продавець магазину Юлія Коркач, 33 роки, розповіла:
– Ми охоче підтримали пропозицію фірми «LUXEL» надати знижку в ціні їх LED-ламп при умові, що покупець принесе взамін лампочки розжарювання чи будь-які інші лампи, що уже вийшли з ладу, окрім великих люмінесцентних трубок.
У Переяславі-Хмельницькому можна принести звичайну лампочку і придбайти LED-лампу за зниженою ціною

За умовами акції ми надаємо знижку в 5 гривень на LED-лампу потужністю 10 ват та більше і 3 гривні на LED-лампу потужністю менше 10 ват, тож замість 50 гривень за одну покупець буде сплачувати лише . Проведення цієї акції має стимулювати людей до чистого довкілля та переведення власних будинків, квартир, офісів на більш економні прилади освітлення.

Також у нашому магазині з’явилися у продажу соціальні електротовари: вимикачі та розетки за ціною 20 гривень. Соціальні – це не значить пожежонебезпечні. Вони, як і інші, виготовлені із негорючої міцної пластмаси чи кераміки. Магазин також може надати знижку в разі придбання LED-ламп для вуличного освітлення.

Володимир Набок

Вісник Переяслава

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031