Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Міська первинка: швидка додому за 300 грн


Комунальну послугу «лікар на дім на платній основі» нещодавно запроваджено в Борисполі. Пацієнт може викликати швидку марки Reno незалежно від місця проживання та підписаної декларації.

7 лютого 2020 року КНП «Бориспільський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» запровадив сервісні платні послуги виїзду медичних працівників додому до пацієнта, з можливістю його транспортування. Послугами можуть скористатися всі, незалежно від наявності декларації та місця проживання (Бориспіль і район).

«Поки сервіс діє в пілотному режимі – в робочі дні з 8:00 до 17:00, замовлення послуги з 8:00 до 14:00. Якщо послуга буде користуватися попитом, то часи роботи будуть подовжені, включаючи вихідні та святкові дні», — йдеться у дописі на офіційній сторінці КНП у мережі Фейсбук. 

«Вісті» дізналися що виїзд лікаря по місту Бориспіль коштує 284 грн, за межами міста вартість послуги зростає в рази. Наприклад, до найближчих населених пунктів сіл Чубинське чи Гора виклик обійдеться у 397 грн. 

Реквізити для оплати послуги оператор повідомляє після її замовлення по телефону.

Нагадаємо, у 2018 році за бюджетні кошти для міського центру медико-санітарної допомоги було закуплено два авто марки Reno. Тоді директор КНП Євгеній Черенок у інтерв’ю «Вістям» спростував чутки про використання даних авто для власних потреб та про їх використання для надання невідкладної медичної допомоги.

«Машини закупило місто для потреб центру. Про те, що це будуть авто для надання невідкладної допомоги, не йшлося. Амбулаторії знаходяться в різних мікрорайонах міста, тому машини служать для логістики, патронажу новонароджених», — повідомляв Черенок та уточнював, що це технічні авто і якби їх планували використовувати для надання невідкладної допомоги, то купити б не Reno, а спецмашини хоча б класу А.

Тож чи це ті ж Reno, чи вже куплені спецавтівки, ні в КНП, ані в міській раді не повідомляють.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

  1. Евгений Черенок 13 лютого 2020 17:56
    • Не подобається
    • +1
    • Подобається
    Lекілька зауважень:
    1. «7 лютого 2020 року КНП «Бориспільський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» запровадив сервісні платні послуги виїзду медичних працівників додому до пацієнта, з можливістю його транспортування.» - шановні журналісти, дана послуга запроваджена ще 3 грудня 2019 року, будьте уважними.
    2. ««Вісті» дізналися що виїзд лікаря по місту Бориспіль коштує 284 грн…» - які молодці, здобули засекречену інформацію, яка мабуть тільки на заборах не написана. Шановні, чули про офіційний сайт Бориспільської міської ради, чули про офіційний сайт нашого центру, не говорячи вже про інші пошукові сервіси і інформаційні соціальні сторінки????? Ні, тоді вперед на розшуки, мабуть Вас за це ще нагородять, а мені дякувати за інформацію не потрібно.
    3. З приводу машин Reno – ви праві – це ні ті Reno, одне рено ми переробили під КрАЗ

    Для початку навчіться писати правильно марку машини, вірно не Reno, а Renault - не дякуйте і не виправляйте скріни сторінки вже зроблені.
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031