Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

ВУКГ: маршрути сміттєвозів коригуються


Карантинні заходи, які покликані запобігти розповсюдженню коронавірусу, суттєво впливають на роботу комунальних підприємств Борисполя. Про ситуацію у КП «ВУКГ» «Вістям» розповів заступник директора Богдан Меташоп.

«Проблеми є, але ми намагаємося виконувати роботу так, аби мешканці міста не відчували незручностей», – каже Богдан Меташоп.

Чималою проблемою стало збільшення об’ємів сміття, що доводиться вивозити комунальникам. У Фейсбук групах з’являються скарги споживачів на невчасне вивезення відходів. У ВУКГ визнають: іноді таке трапляється, але з об’єктивних причин.

«Зараз багато людей постійно вдома, тому сміття продукується набагато більше, ніж зазвичай. Машинам доводиться частіше їздити на полігон, аби вивантажити його. Тому буває, що сміттєвози не встигають об’їхати всі об’єкти вчасно. Але ситуація в місті некритична, маршрути сміттєвозів зараз постійно коригуються», – запевняє Богдан Меташоп.

Комунальники закликають споживачів із розумінням ставитись до ситуації та повідомляти, якщо десь не вивезли вчасно сміття. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031