Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Нічийний смітник за 300 м від вулиці Київський Шлях


«Вісті» виявили звалище неподалік вулиці Київський Шлях у Борисполі, на розі вулиць Момота та Січнева. 

Земельні ділянки рахуються на Google карті як Момота, 10 та 11. Видно майже зруйновані будинок та господарські споруди. Вздовж фасадної частини на вул. Момота висить оголошення про продаж ділянки з номером телефону і все виглядає задовільно. 

Картина безладу відкривається з вулиці Січнева: купи мішків зі сміттям, бур’яни, зрізані гілки, великогабаритний непотріб, стара техніка. Видно, що звалище давнє, бо деякі купи оповиті хмелем. 

Чи відомо міським комунальникам це звалище та хто звозить туди сміття, відповів Богдан Меташоп, директор КП «ВУКГ».

Пряма мова Меташопа: «Про проблемну ділянку мені відомо. Старий господар помер, зараз відбувається перехід спадщини. Із новим господарем ми не зв’язувалися, але він має утримувати ділянку в чистоті. Як комунальний орган ми не маємо права там прибирати, бо то приватна власність. Також неможливо прибрати, а потім виставити рахунок. Але якщо буде запит чи скарга, органи місцевого самоврядування можуть накласти штраф за недотримання правил благоустрою. Таку заяву може написати будь-хто: сусіди чи депутат округу. Питання цього звалища порушували на сесії міськради, але все залишилося без змін. Не думаю, що звалищем користуються підприємці ринку «Зоряний»— вивезення сміття входить до їхньої орендної плати». 

Позиція депутата Бориспільської міської ради Іллі Луціва. 

Пряма мова депутата округу: «Мешканці прилеглих будинків жалілися на те, що смітник збільшується. Рік тому я звертався до Миколи Корнійчука і отримав відповідь: місто не буде прибирати на приватній території. Накласти штраф неможливо, бо три спадкоємці судяться за право наслідування, один із них мешкає за кордоном. Зі слів сусідів, за ділянкою йде давня недобра слава — кажуть, там жив чоловік, який займався масовими розстрілами бориспільців під час Другої світової війни, він був поліцаєм та працював на німців».

Нічийний смітник за 300 м від вулиці Київський ШляхНічийний смітник за 300 м від вулиці Київський ШляхНічийний смітник за 300 м від вулиці Київський ШляхНічийний смітник за 300 м від вулиці Київський ШляхНічийний смітник за 300 м від вулиці Київський Шлях

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031