Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

«Кінг-Конг» незаконно ввели в експлуатацію без врахування проблем аварійної двоповерхівки


На засіданні виконавчого комітету Бориспільської міськради 6 липня розглядалося питання «Затвердження актів приймання-передачі відомчого житлового фонду до комунальної власності територіальної громади міста по вул. Київський Шлях, 95, секція 6». 

Детально. Йдеться про державні квартири №№ 300, 303, 304, 307, 308 сумнозвісного довгобуду, який називають Кінг-Конгом. Рішення не було ухвалено.

Також присутні цікавилися долею двоповерхового будинку, який розташований поруч із висоткою. 

Нагадаємо, тривалий час мешканці будинку, який через будівництво багатоповерхівки зазнав ушкоджень, добиваються відселення в нові квартири, які їм обіцяли забудовники. За словами Бориспільського міського голови Анатолія Федорчука, проблема з двоповерхівкою «зависла у повітрі».

Пряма мова Федорчука: «У 2004 році було рішення виконкому про відселення і виділення квартир мешканцям двоповерхового будинку. Забудовник – Агробудпереробка — клявся, що зробить це. Потім Агробудпереробка «наказала довго жити», прийшов Бориспільміськбуд. Вони теж клялися: «все виконаємо…». Ми пішли їм назустріч, щоб допомогти людям. У результаті вони посилаються на те, що де-юре не мають ніякого відношення до Агробудпереробки. Ми зверталися до суду, щоб цей будинок не вводили в експлуатацію. Забудовники не сплатили навіть пайову участь. На жаль, вони домовилися і ввели будинок в експлуатацію. Тому сьогодні, голосуємо ми чи ні, це вже ні на що не впливає».

Також Анатолій Федорчук підкреслив, що і секція 5 будинку по вул. Київський Шлях, 95 введена забудовником в експлуатацію незаконно.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031