Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

До злітної смуги аеропорту «Бориспіль» фурами звозили сміття


Засідання виконавчого комітету Бориспільської міської ради 10 серпня розпочалося з інформації міського голови Анатолія Федорчука про вранішню кульмінацію майже детективних подій

Пряма мова Федорчука: «Сміттєзвалище біля полів фільтрації поблизу злітної смуги аеропорту «Бориспіль» було вичищене, вирівняне, засипане землею. Поліція спочатку чергувала, щоб не допустити його відновлення, але, напевно, у них немає фізичної можливості контролювати територію щодня. 

Минулого тижня на полігоні з’явилося сім величезних насипів. Сміттєвози викидали сміття вночі, серед непотребу — листи зі львівськими адресами. Сьогодні вранці на полігоні було помічено ще дві фури «Металобрухт», що вивантажили сміття на полігон. Черговий на полях фільтрації повідомив про це керівнику Бориспільводоканалу Олександру Ганушу, а той передзвонив першому заступнику міського голови Миколі Корнійчуку. 

Він автомобілем перехопив одну з фур, підрізав і змусив зупинитися перед виїздом із вул. Польової на вул. Глибоцьку. Викликали поліцію. Водій встиг замкнути машину і втекти. 

Фура залишилася стояти посеред вулиці. Викликали слідчо-оперативну групу, з’ясовано, що власник авто проживає у Сквирському районі».

Подробиці. Коли «Вісті» виїхали на місце події, там вже працювала слідчо-оперативна група. Очікували на приїзд представників Державної екологічної інспекції України. Прибув і власник автомобіля. Прозвучала заява про те, що авто у нього було викрадено. Станом на 14.30 екологічна служба склала протокол. 

Корнійчук наголосив, що важливо змусити винуватців прибрати сміття або оплатити його прибирання Бориспільському КП «ВУКГ». Фуру, яка перегородила проїжджу смугу на вул. Польовій, має забрати евакуатор.

До злітної смуги аеропорту «Бориспіль» фурами звозили сміттяДо злітної смуги аеропорту «Бориспіль» фурами звозили сміттяДо злітної смуги аеропорту «Бориспіль» фурами звозили сміттяДо злітної смуги аеропорту «Бориспіль» фурами звозили сміття

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031