Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Андрій Поляниця йде на вибори з ПП «Народний рух України»


Андрій Поляниця активно займається громадською діяльністю та волонтерством на Бориспільщині, неодноразово був на передовій військових дій на сході України. На місцевих виборах-2020 веде очолювану ним міську ПП «Народний рух України» у раду Бориспільської ОТГ, він №1 у партійному списку.

Співрозмовник переконаний: якою б не була влада, її потрібно змінювати кожні п’ять років, це зменшить корупційну складову. Відомо, що статутом партії «Народний рух України» регламентуються процеси головування у ПП і обов’язкова звітність — таку ж систему потрібно впроваджувати і в місцевому самоврядуванні.

«Наша мета — активна участь у розбудові Бориспільської об'єднаної територіальної громади».

Досьє

Андрій Вікторович Поляниця, 40 років.

Родом зі Львівщини. Разом з родиною мешкає в Борисполі.

Освіта вища – інженер-механік зварювального виробництва, закінчив Чернігівський політехнічний університет та має диплом Академії адвокатури України за фахом Юрист.

Приватний підприємець, разом із дружиною 20 років займаються бізнесом: організували власну справу в сфері будівництва (зведення будинків, офісів, котеджів, ремонтні роботи).

Очолює міську організацію політичної партії «Народний Рух України», є головою Київської обласної крайової організації ПП.

На вибори-2020 йде в депутати Бориспільської ОТГ від міської організації ПП «Народний рух України».

 

— Назвіть ключові моменти передвиборчої програми міської ПП «Народний рух України», які передбачають зміни у Борисполі та селах ОТГ після виборів.

По-перше, одна з головних проблем – транспортне сполучення та пасажирські перевезення. Поки у Борисполі та сусідніх селах немає достатньої кількості робочих місць і люди змушені їздити на роботу в Київ, влада має забезпечити зручне й доступне транспортне сполучення зі столицею шляхом перемовин з перевізниками або за рахунок створення комунального транспорту. Потрібні зручні нові автобуси для пасажирів, обов’язково слід враховувати потреби людей пільгових категорій і осіб з інвалідністю. Транспортна проблема є і зі сполученням міста з аеропортом.

По-друге, проблема населення – необґрунтовані комунальні тарифи. Оплату за комунпослуги можна зробити прийнятною за рахунок аналізу ціноутворення, щоб пересічний мешканець чи пенсіонер могли безболісно сплачувати комуналку. Люди жаліються на якість питної води, особливо у будинках, де старі водопровідні труби, тож влада повинна планувати заміну давно зношених інженерних мереж.

По-третє, питання електропостачання. Бориспіль розбудовується і електромережі не витримують навантаження. Наслідок – перепад напруги та часті відключення. Але відомо, що електроопори, що належать Київобленерго, розташовані на землях міської ради, тож підприємство повинно сплачувати високу орендну плату. За рахунок цих коштів і фінансування з міського бюджету слід розробити план реконструкції електромереж та будівництва додаткових розвантажувальних підстанцій, інакше на нас чекає колапс.

По-четверте, потрібно розвантажити вул. Київський Шлях, а це – будівництво об’їзних доріг навколо Борисполя. Також збудувати хоча б три підземних переходи на вул. Київський Шлях, як у Європі. Це дорого, але це світова практика, ідею можна втілити, залучивши кошти іноземних партнерів, наприклад, Банку реконструкції та розвитку.

Слід посилити лобіювання містом будівництва об’їзної дороги, бо на одній із недавніх нарад у КОДА за участі автодору з розгляду перспективного плану спорудження великої кільцевої дороги, що проходитиме і через Бориспільську ОТГ, не були присутні представники влади Борисполя.

По-п’яте, вирішення проблем сіл ОТГ. Це функціонування і ремонти об’єктів соціальної сфери та культурного дозвілля. Також важливо не допустити «дерибану» сільських земель.

Розроблення плану розвитку Бориспільської ОТГ з виділенням земель під промисловість із метою залучення інвестицій для будівництва виробничих потужностей і створення нових робочих місць. Головна запорука добробуту Бориспільської ОТГ – це розвиток економіки, тоді будуть і гарні дороги, і нові школи, і садочки, і спортивні комплекси.

 

Потрібна професійна команда у місцевій владі.

Настав часу руху вперед із ПП «Народний рух України».

 

Штаб працює за адресою:

м. Бориспіль, вул. Київський Шлях, 76б, оф. 101

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031