Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Аншлаг на недільному: «генеральське» сало і дорогі яйця


Минулої неділі ринок на Розвилці працював на повну силу, майже як у докарантинні часи. Напевно, це пояснюється загрозою впровадження урядом карантину вихідного дня. Пам’ятаючи весняний період тотальної заборони на ринкову торгівлю, покупці закуповували продукти про запас.

М’ясо подешевшало
Свинина — у великому асортименті на будь-який смак і дешевша, ніж минулої неділі — 110-115 грн за кг. Переважна більшість торговців м’ясом приїхала в Бориспіль із Черкащини.
Яловичина зберегла цінові позиції. Як і раніше, вартість не опускається нижче 170-180 грн за кг. Вибір обмежений, знайти яловичину вдалося лише в двох торговців. Кажуть, утримувати велику рогату худобу селянам складно і невигідно, тому скоро пропозицій взагалі не буде.
Стратегічний продукт — сало — також не демонструє тенденцію до зниження цін, коштує 120 грн за кг, але є і продукт «преміум-сегменту» — білосніжне, з м'якою шкіркою, обсмаленою соломою, за 140 грн за кг, яке ще називають «генеральським». Біля нього стояла черга, попри високу ціну розкупили товар миттєво.

Асортимент молочної продукції

Сиру, молока, сметани було багато. Сир подорожчав, продавчині просили 95-105 грн за кг.
Подорожчали домашні яйця. За десяток просили від 35 до 45 грн.
Птиця дорога. Домашня курка — 75 грн за кг, гуска — 105 грн.
Меду багато, але дорого — 80-100 грн за півлітрову банку.

Ціни на овочі й фрукти
Яблука досить дорогі — 15 грн за кг, лимони — 45 грн. Груші — 40 грн за кг. Апельсини — 55 грн, сливи — 35 грн за кг. Цвітна — 15 грн за кг, картопля — 9 грн.

Саджанці на зиму
Попитом користувалися саджанці плодових дерев. Ще на підході до ринку можна було побачити людей, які несли до зупинки автобуса придбані саджанці.
Продавали яблуні, сливи, черешні, абрикоси, груші. Усі саджанці в одну ціну — 120 грн за штуку. Продавці в основному приїхали із Воронькова та Іванкова.

Заходи безпеки
Людей на ринку було багато, але всі намагалися дотримуватися карантинних заходів. І продавці, і покупці — у масках, більшість торговців у рукавичках. Прилавки відгороджені захисною плівкою.
На зупинці великих черг не було, маршрутки під'їжджали одна за одною, в салоні всі сиділи.

Як висновок
Недільний ринок працює згідно з вимогами непростого часу. Відвідувачі й працівники усвідомлюють необхідність дотримання заходів безпеки. Чи будуть працювати ринки після запровадження карантину вихідного дня, покаже час.

Аншлаг на недільному:  «генеральське» сало і дорогі яйцяАншлаг на недільному:  «генеральське» сало і дорогі яйцяАншлаг на недільному:  «генеральське» сало і дорогі яйцяАншлаг на недільному:  «генеральське» сало і дорогі яйцяАншлаг на недільному:  «генеральське» сало і дорогі яйцяАншлаг на недільному:  «генеральське» сало і дорогі яйця

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

  1. Гість Валентина 12 листопада 2020 21:52
    • Не подобається
    • 0
    • Подобається
    Ну , чого ви паніку гоните? Ціни написали - вони завжди такі. Так - яйця дорожче написали. А все у таку ціну і було. Саджанці - фото Свєтиних дерев, у неї незмінно вже 2 роки така ціна. Навіщо ви створюєте ажіотаж?
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031