Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Віта Боровицька: від стрічки в косу — до власного бізнесу


Бориспільська майстриня Віта Боровицька створила невеликий власний бізнес із нуля, виготовляючи прикраси хенд-мейд. На досягнутому 29-річна мама двох синів не зупиняється – творить дівочі прикраси й розвиває бізнесові навички.

Майстриня Віта Боровицька мешкає з родиною у Борисполі сім років, тут почувається щасливою і реалізованою.

Там, де з’являється Віта, завжди красиво. По-перше, сама красуня. По-друге, красиво говорить: віртуозно мелодійно володіє українським словом. По-третє, її роботи – краса, що змушує ахнути найвибагливішого клієнта.

Торт із «підгузків»

Її спеціалізація – різноманітні прикраси для волосся з якісних матеріалів. Заколки, резинки, обідки, стрічки, сіточки на гульку, капелюшки, квіткові композиції і тематичні набори до урочистих подій для дівчат і жінок – її рук справа. А ще яскраві аксесуари, подарункові букети з квітів, солодощів і фруктів, декор для свят – це неповний перелік того, що народжує творчість Віти.
Майстриня пригадує і незвичні роботи, серед яких – подарунковий торт із «підгузків», декор дитячих аксесуарів на виписку з пологового, оформлення настінного годинника.
Ідеї для робіт і натхнення черпає з усього, що її оточує. Якщо за вікном — осінь, то вийдуть прикраси у вигляді кленових листочків чи обідки з калиною. А якщо на носі новорічні свята, то чекайте на роботи сніжно-морозної тематики. Витвори під замовлення — звичне у творчості Віти. Завдяки соцмережам її знають за межами Борисполя, свої роботи надсилає по всій Україні.

Хобі стало роботою

Домівкою Бориспіль для Віти став 7 років тому, коли чоловік-прикордонник привіз її сюди зі старшим сином Артемом із Житомирщини. Через два роки народився молодший син Дмитро. Віта з тих, хто не сидить без роботи, тому коли меншому виповнилося лише два місяці, виготовила перший виріб — обідок із трояндами.
Про заробіток тоді й мови бути не могло. Рік-півтора майстриня працювала у збиток, але і в задоволення, раділа, що знайшла справу до душі. Рукоділля рятувало від депресії, відволікало від думок і приносило насолоду. Уже згодом, коли отримала перші гроші за прикраси, зрозуміла, що творчість може бути не лише хобі, а роботою, яка дає прибуток.

Творить прикраси і добро

Вийшовши через два роки після народження сина на роботу в соціальну службу, Віта зрозуміла, що таке заняття — не для неї. Мала за плечима першу освіту психолога, знаходила спільну мову з людьми, а робота в соцслужбі була гарним варіантом для молодої мами, однак Віта прислухалася до себе і здобула другу вищу за фахом «облік і аудит». Попереднє місце роботи залишила і поринула у творчість.
Паралельно вдалося долучитися до міської спільноти «Добро», учасники якої допомагають сім’ям, що потребують підтримки. Недавно «Добро» розширилося і утворилася група для допомоги пенсіонерам і безхатченкам. Робота на добровільних засадах, але учасники спільноти переконані, що ідея має право на життя і подальший розвиток.
«Зараз, через 5 років, відколи я зрозуміла, що знайшла себе і можу розвинути хобі у власний бізнес, серйозно зайнялася вивченням супутніх спеціальностей, — ділиться співрозмовниця. — Пройшла курси зі створення власного бізнесу, а також із маркетингу і реклами. Наразі слухаю іноземних спікерів онлайн і здобуваю знання для розвитку своєї справи».
Правду кажуть, що талановита людина — талановита в усьому.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031