Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Електричний колапс — Бориспіль без світла


У Борисполі знову надзвичайна ситуація з енергопостачанням.

Кілька днів поспіль відключається лінія 51, яка живиться від трансформаторної підстанції в селі Рогозів. Потужностей не вистачає ні для Рогозова, ні для Розвилки, яка теж живиться від цієї ТП. Підстанція перевантажується, в результатінагрівається та починає диміти. Саме тому світло вимикають на 2-3 години, доки підстанція не охолоне від перевантаження.

У ДЕТЕК повідомили, що є можливість поміняти ТП на більшої потужну (замість 2 МВт на 4 МВт), це допоможе вирішити проблему. На період виконання робіт доведеться відключити мікрорайон Розвилки від електропостачання на 2 дні.

Увага! Роботи заплановані на вихідні: з 08:00 суботи до 17:00 неділі, отже світла не буде майже дві доби.

Лінія 112 відповідає за живлення південної частини міста: від вулиці Глибоцької до Польової та Свободи та на захід до вулиці В. Момота. Ця лінія живить мікрорайон, де проживає близько 10 тис. мешканців. На ній розташовані ЗОШ №3, ДНЗ«Колосок», котельня на вул. Оврашка. В результаті перевантаження на лінії вийшов із ладу кабель живлення врайоні Бориспільських садів (територія Глибоцької сільської ради). На кабелі знайшли два пошкодження, тому потрібнобуло поставити 4 муфти.

Щоб зарезервувати лінію 112, ПрАТ «Київобленерго» було прийнято рішення побудувати повітряну лінію від підстанції «Стріла». Її будівництво розпочалося 10 грудня. Встановили 5 опор, а на шостій опорі механічним буром було пошкоджено кабельну мережу, яка живить РП-14. Ця підстанція забезпечує електропостачання південної частини міста: вул. Момота, центр міста, водозабір №1 і КНП «ББЛІЛ». Лікарня і водозабір були відключені. Щоб відвернути загрозу від життя пацієнтів, що знаходилися на апаратах ШВЛ, на інфекційне відділення запустили генератор. Всього в лікарні три генератори, а, оскільки надовго їх не вистачає, з лінії 112 потужності віддали на лікарню і водозабір.

Таким чином, на вечір 10 грудня залишалися відключеними частини вулиць Момота та Польової.

 Проблемою є і відсутність зв’язку з Київобленерго. Додзвонитися туди дуже важко, адже кол-центр знаходиться в Білій Церкві, що створює проблеми для бориспільців.

Як довго триватиме колапс з електропостачанням питання відкрите.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

  1. Антон 13 грудня 2020 16:38
    • Не подобається
    • 0
    • Подобається
    ((((((Проблемою є і відсутність зв’язку з Київобленерго. Додзвонитися туди дуже важко, адже кол-центр знаходиться в Білій Церкві, що створює проблеми для бориспільців.))))))))
    А ЩО ГОВОРИТИ ПРО САМ БОРИСПІЛЬ, АДЖЕ КОЛИ ЩОСЬ ТРАПЛЯЄТЬСЯ ТАК НІ НАОДНУ ГАРЯЧУ ЛІНІЮ НЕДОЗВОНИТИСЬ, ПОООСТІЙНО КОРОТКІ ГУДКИ
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031