Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспільська громада потребує нового пологового будинку


Факт: сьогодні, 24 грудня, рішенням чергового засідання сесії Бориспільської міської ради питання будівництва нового пологового відділення перенесено на позачергове засідання сесії, яку запланували на 29 грудня.

Ситуація: ремонт пологового відділення Бориспільської БЛІЛ до кінця року, як планували, не завершиться. Більше того, фахівці не можуть чітко спрогнозувати, коли ці роботи завершаться, оскільки є проблеми із недобросовісним забудовником. Відтак, міські депутати на чолі із головуючим секретарем Бориспільської міської ради Владиславом Байчасом дійшли згоди, що конче потрібно вирішувати питання із будівництвом нового пологового відділення на території ББЛІЛ.

Джерело: депутат Бориспільської міської ради Володимир Шалімов.

Цитата В. Шалімова: «На сьогоднішній день є непоганий проект терапії для нашої ББЛІЛ. Тож, якщо внести певні правки в нього, можна будувати цю споруду, як пологове відділення. Це, на мою думку, єдиний вихід. Інакше будемо ще два роки чекати, поки зберуть потрібні кошти на підготовку необхідної документації, а потім зведення нового пологового. Днями будівельники оцінили стан споруди старого пологового відділення. Зазначу, що ця будівля була зведена більше 60-ти років тому. Відтак, треба робити її капітальний ремонт. А це будуть десятки, а то й сотні мільйонів гривень. У цій будівлі треба міняти абсолютно все: від стін до стелі. Як будівельник, зазначу, що набагато простіше збудувати нове приміщення. Тому наша фракція підтримує рішення, що потрібно внести зміни до існуючого проекту, оголосити тендер на будівництво нового пологового будинку. І за 1, 5 роки він вже з’явиться у Бориспільській громаді».

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031