Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Борисполі подорожчає холодна вода


У Борисполі подорожчає холодна вода

Уже в наступному місяці жителі Борисполя можуть отримати платіжки з підвищеними тарифами на холодну воду і водовідведення.

Про це стало відомо з повідомлення прес-служби Бориспільської міськради.

"КП ВКГ" Бориспільводоканал "інформує про намір здійснити зміну тарифів на 2017 рік на послуги з постачання холодної води і водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) в наступних розмірах (з урахуванням ПДВ): централізоване водопостачання - 14,6 грн / м. куб; централізоване водовідведення - 11,3 грн / м. куб ",
- йдеться в повідомленні.

Як відзначили в прес-службі, на підвищення вплинули зміни тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, а також збільшення витрат на оплату праці.

"Таким чином, проектні тарифи на послуги з постачання холодної води - виростуть на 45%, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) - на 52,6%", - відзначили на сайті міськради.

Як пояснив в коментарі KV секретар Бориспільської міськради Ярослав Годунок, тарифи підвищили через мільйонний кредит, який КП взяло на свої потреби.

"Я категорично проти підвищення ціни на воду. Це рішення приймала Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг. Чесно кажучи, все подорожчало - і опалення, і електроенергія. Крім цього, у "Бориспільводоканалу" є кредит на мільйони доларів і стан підприємства таке, що воно може просто "лопнути". Швидше за все тарифи підвищать через місяць ", - резюмував він.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031