Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

В Бориспільській РДА приймали рішення про соціальні та пенсійні виплати


В Бориспільській РДА приймали рішення про соціальні та пенсійні виплати

18 серпня в РДА відбулося засідання комісії з питань надання субсидій населенню на житлово-комунальні послуги, соціальних та пенсійних виплат внутрішньо переміщеним особам.

Очолив захід голова Бориспільської районної державної адміністрації Олександр Туренко. Долучилися керівництво управління соціального захисту райдержадміністрації, юридичного відділу, служби у справах дітей та сім’ї, районного центру соціальних служб, міськрайонного центру зайнятості, центру первинної медико-санітарної допомоги та інші.

На порядку денному були розглянуті питання щодо ситуацій, які склалися в сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах та звернулися до державних органів влади з проханням призначити субсидії.

Голова райдержадміністрації наголосив на важливості дотримання чинного законодавства та призначення субсидій тим особам, які офіційно зареєстровані та проживають у населеному пункті.

«Людина не може отримувати субсидії на житлово-комунальні послуги, якщо не зареєстрована в населеному пункті, — зауважив Олександр Валентинович. — Чого ми повинні фінансувати людину, яка не мешкає в нашому районі, а намагається на нас заробити? Через таких хитрунів районний бюджет втрачає до 40 млн гривень, відповідно, немає доріг, немає належного медичного обслуговування».

Ще одним актуальним питанням, що обговорили члени комісії, було питання виплат внутрішньо переміщеним особам. Йшлося про відновлення пенсійних виплат або відмову у призначенні соціальної допомоги переселенцям, які проживають в селах Бориспільського району.

Олександр Туренко акцентував на вимогах до повного пакету документів від переселенців в періоди їх відсутності та довідках з місць перебування, наприклад, проходження санаторно-курортного лікування в інших областях України.

Бориспільська РДА

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031