Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Борисполі відзначили День працівників газової, нафтової та нафтопереробної галузі


У Борисполі відзначили День працівників газової, нафтової та нафтопереробної галузі

У п’ятницю, 8 вересня, керівники району та міста привітали працівників нафтогазової галузі з професійним святом.

До урочистостей з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості долучилися заступник голови районної державної адміністрації Сергій Білецький, заступник голови районної ради Іван Недогибченко, міський голова Анатолій Федорчук, перший заступник міського голови Микола Корнійчук, секретар міської ради Ярослав Годунок, начальник Бориспільської філії ПАТ «Київоблгаз» Ігор Зайончик.

Очільники відзначили, що сьогодні нафтогазова галузь відіграє надзвичайно важливу роль у розбудові української економіки та суспільства. За роки становлення незалежності держави вдалося зберегти надбання попередніх поколінь та продовжити розвиток стратегічно важливої для країни галузі промисловості.

Від імені голови районної державної адміністрації Олександра Туренка та голови районної ради Владислава Байчаса були нагороджені сувенірними годинниками та Подяками за сумлінну працю та високий професіоналізм п’ятеро працівників Бориспільської дільниці Броварської ФЕГГ: Ігор Нога, Олександр Загороднюк, Інна Недождій, Вікторія Галанзовська, Микола Міщенко.

Бажаємо святкарям трудових успіхів, нових здобутків та творчого натхнення! Здоров’я, процвітання та благополуччя!

Бориспільська РДА

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031