Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Патрульні зупинили п'яного водія, завдяки пильності небайдужих бориспільців


Патрульні зупинили п'яного водія, завдяки пильності небайдужих бориспільців

Перехожі, які стали свідками вчинення правопорушення, проінформували про побачене поліцію. Бориспільці не залишилися осторонь, помітивши як автомобілем Ford Transit керує особа напідпитку. Як наслідок, завдяки їхній небайдужості 4 грудня, близько 1-ї години ночі, патрульні зупинили на вулиці Київський Шлях нетверезого порушника.

Поліцейські спілкуючись із водієм помітили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Проте від проходження перевірки на спеціальному тестері чоловік відмовився у присутності двох свідків.

До того ж, жодних документів для встановлення особи чи перевірки транспортного засобу водій не надав та намагався покинути місце скоєння адміністративного правопорушення. Утім, поліцейські не дали йому уникнути відповідальності за вчинене та доставили його до Бориспільського відділу поліції для складання відповідних адміністративних матеріалів.

Тож, на 35-річого водія інспектори склали протоколи затримання та за ч.1 ст.130 КУпАП (керування в стані сп’яніння), а також винесли постанову за ч.1 ст.126 КУпАП (керування без відповідних документів). Автомобіль евакуювали з місця події.

Цей випадок є прикладом взаємодії поліції та громади: ви інформуєте – ми реагуємо. Тож, звертаємося до всіх громадян, ставши свідком правопорушення, обов’язково звертайтеся до поліції. Зробімо місто безпечнішим!

Патрульна поліція Борисполя

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031