Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Керівники Бориспільського району привітали земляків з Міжнародним днем волонтера


Керівники Бориспільського району привітали земляків з Міжнародним днем волонтера

У понеділок, 4 грудня, за участі голови районної державної адміністрації Олександра Туренка та голови районної ради Владислава Байчаса відбулась урочиста церемонія нагородження громадських активістів, волонтерів Бориспільщини.

Керівники району висловили щирі вітання всім, хто своєю добровільною, самовідданою працею щодня робить Україну сильнішою. Особлива вдячність волонтерам — за великий внесок у зміцнення української армії та підтримку бойового духу українців, які нині перебувають у зоні АТО.

Грамотами та сувенірними подарунками від районної адміністрації та районної ради були нагороджені житель с.Проців Віктор Чорномиз, житель с.Старе Василь Бойко, голова СФГ «Ельдорадо» Юрій Антропов, директор ТОВ «ПАРКАГРО» Віктор Сайко, директор ПП «Паларіс» Валерій Гордієнко, директор СТОВ «Любарецьке» Олександр Сафонов, головний інженер СТОВ «Любарецьке» Геннадій Хайнюк, голова правління Бориспільського районного споживчого товариства Костянтин Струков, Процівський сільський голова Любов Чешко.

Подяку від командування 13-го окремого мотопіхотного батальйону 58-ої окремої мотопіхотної бригади за посильний внесок для підтримки Збройних сил України отримав Владислав Байчас.

Присутніх в залі представників волонтерського руху привітала голова Координаційної ради волонтерів Бориспільщини Юлія Кияшко.

ДОВІДКОВО. Міжнародний день волонтерів світова громадськість відзначає 5 грудня. Рішення про це свято було прийнято Генеральною Асамблеєю ООН у 1985 році. Волонтерську діяльність в Україні було офіційно визнано Постановою Кабінету Міністрів України від 10 грудня 2003 року «Про затвердження Положення про волонтерську діяльність у сфері надання соціальних послуг». У 2011 році Верховна Рада ухвалила закон «Про волонтерську діяльність». Згідно з цим законом, волонтерська діяльність є формою благодійної діяльності і ґрунтується на принципах законності, гуманності, рівності, добровільності, безоплатності та неприбутковості.

Бориспільська районна державна адміністрація Київської області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

  1. Євгеній 11 грудня 2017 22:06
    • Не подобається
    • 0
    • Подобається
    Как волонтерам Красного Креста организовать пункты обогрева - так вперед, давайте, будьте готовы!!! Как поздравить отряд с Днем волонтера - так сразу - кто такие, первый раз слышим. Не говорим уже о материальной поддержке района, с 2015 года ни разу ничем, не помогли отряду, хотя отряд принимал участие на множестве мероприятий, который организовывал район и не раз выручал. Ничего личного, просто факты.
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031