Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Проблеми із будівництвом садочка на вул. В. Момота у Борисполі


Проблеми із будівництвом садочка на вул. В. Момота у Борисполі

Будівництво нового садочка на вул. В. Момота, що у Борисполі, розпочалося у вересні 2017 року, але на сьогодні усі роботи припинено через проблеми із компанією-забудовником.

Про це повідомлялося у понеділок, 12 лютого, на апаратній нараді у міського голови Анатолія Федорчука. Отримавши аванс у 30% від вартості будівельних робіт, київське ТОВ «ІБК «Укртехспецбуд-ТД», яке виграло процедуру тендерних торгів за системою ProZorro, припинило роботу на будівництві.
На початку січня 2018 року міська влада порушувала питання про невчасність виконання робіт компанією. Тоді вперше прозвучала ідея розірвати договір на будівництво із цією фірмою. Адже через несвоєчасне закриття наданого авансу та невиконання будівельних робіт Державне казначейство заблокувало рахунки міського бюджету. Представники влади наголошують, що через недоступ до грошей у місті припинено подальше фінансування робіт на будівництві нової школи.
«Чому через одних безвідповідальних забудовників має потерпати ціле місто? Тепер ми не можемо виділяти кошти для завершення будівництва школи чи проведення інших тендерів», — нарікав Анатолій Федорчук.

• Р.S. Юристами міської ради на компанію-забудовника ТОВ «ІБК «Укртехспецбуд-ТД» готується позовна заява до Господарського суду м. Київ задля розірвання договору та повернення наданого авансу. Шанси на те, що невдовзі усі рахунки міського бюджету будуть розблоковані, є, а от хто продовжить розпочате зведення ДНЗ, стане відомо після оголошення нового тендеру на будівництво.

Тетяна ХОДЧЕНКО

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031