Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспіль не стане центром госпітального округу


Бориспіль не стане центром госпітального округу
На жаль, Бориспіль не стане центром госпітального округу – таку новину повідомив голова Бориспільської райдержадміністрації Дмитро Воронін на своїй сторінці у мережі фейсбук:

Неодноразові зустрічі з заступником комітету Верховної ради Сисоєнко, заступником міністра охорони здоров’я, головою департаменту охорони здоров’я КОДА та наші зусилля по розбудові Бориспільської ЦРЛ не дали нам можливості утворення госпітального округу на Бориспільщині.

На базі Бориспільської ЦРЛ буде створено лікарню інтенсивної медицини 1 ступеня, яка увійде до Броварського округу. Нашим завданням залишається створення умов для не погіршення умов медичного обслуговування наших мешканців. В програмі соціально-економічного розвитку району на 2017 рік плануємо оновлення медобладнання ЦРЛ та модернізацію і реорганізацію дільничних лікарень (нове обладнання, ремонт приміщень).


Міністерство охорони здоров’я в рамках медичної реформи планує утворити в Київській області чотири госпітальні округи з центрами в містах:

Біла Церква
Боярка
Вишгород
Бровари
Кожен округ матиме мінімум дві лікарні багатопрофільного інтенсивного лікування першого рівня та одну лікарню другого рівня.

Телеканал Бориспіль

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031