Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспільський «Аеромол» перевірили на пожежну безпеку


Бориспільський «Аеромол» перевірили на пожежну безпеку

6 квітня відбулося навчання із пожежної безпеки на базі ТЦ «Аеромол», що в Борисполі, а також засідання комісії із питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На навчанні із пожежної безпеки були присутні керівники обласного управління ДСНС та місцевого управління пожежної частини. Для проведення заходу обрали «Аеромол», бо близько місяця тому там сталося загорання у адміністративному кабінеті — система пожежогасіння спрацювала, і вогонь було ліквідовано до прибуття пожежників.

Як з’ясувалося під час навчань у «Аеромолі», за недотримання пожежної безпеки керівництву торгівельного центру виписали 30 зауважень у вигляді адміністративних протоколів. Натомість іншим подібним закладам Борисполя під час перевірок зауважень було набагато більше. Усі недоліки адміністрація закладу має ліквідувати протягом 30 днів.
Як повідомив «Вістям» заступник начальника Бориспільського районного відділу ГУ ДСНС України у Київській області Олексій Каленський, на сьогодні мораторій на позапланові перевірки знято із підприємств нафтогазової галузі та об’єктів підвищеного рівня небезпеки, до яких і відносяться торгово-розважальні центри.

Тетяна ХОДЧЕНКО

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031