Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Вердикт міської влади: лавочок для відпочинку на Книшовому не буде!


Вердикт міської влади: лавочок для відпочинку на Книшовому не буде!

Бориспільці неодноразово зверталися до міської влади щодо встановлення лавочок для відпочинку на території Книшового комплексу, але їх не почули і не почують.

На апаратній нараді міського голови 15 квітня Микола Корнійчук, перший заступник міського голови, повідомив, що в рамках двомісячника благоустрою на Книшовому меморіально-парковому комплексі комунальні служби наводять лад. «КП «ВУКГ» вже прибрали залишки минулорічної сухої трави, пересіяно чотири сектори нового трав’яного покриву, висаджуються квіти. Невдовзі тут з’являться нові дерева», — розповів про благоустрій Книшового Корнійчук, додаючи, що люди часто звертаються до влади із проханням встановити лавки на території комплексу.

«Ідея хороша, проте минулої п’ятниці ми із міським головою виїздили на Книшовий комплекс і дійшли висновку, що дозволу на встановлено лавочок не буде», — категорично висловився Корнійчук. За його словами, біля двох лавок котрі вже є, утворилися стихійні смітники. Винуватці — мешканці приватного сектору вулиці Толстого, котрі, йдучи через комплекс на вулицю Київський Шлях, залишають там своє сміття. «Треба вчитися культурі. Влада не може нести відповідальність за всіх і за кожного окремо, комунальні служби не мають витрачати час на прибирання за окремими особами», — зазначив Корнійчук.

Виникає «культурне» запитання до міської влади: якщо кілька недобропорядних людей смітить, а більшість бориспільців хочуть комфортно відпочивати на зеленій території, що є громадським простором і утримується за кошти міського бюджету, то як можна одноосібно забороняти встановлення додаткових лавочок? Може, вигідніше взагалі зачинити вхід до огородженого парканом комплексу на замок, щоб і не смітили бориспільці, і не просили лавочок, і не ходили там. Книшовий комплекс і без того непопулярний серед містян для прогулянок, а з такими заборонами і поготів його оминатимуть.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031