Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Рибоохоронний патруль Київщини фіксуватиме порушення на відео-реєстратори


Рибоохоронний патруль Київщини фіксуватиме порушення на відео-реєстратори

Починаючи з 4 квітня рибоохоронний патруль Київщини оснащено відеореєстраторами, такими ж, як використовуються у патрульній службі поліції. 20 реєстраторів патрульним було надано на тестове безоплатне користування протягом 1 місяця. Пристрої допоможуть точно фіксувати порушення правил рибальства та збуту біоресурсів (риби), факти супротиву з боку порушників, посягання на життя і здоров'я рибоохоронних патрульних.

Голова Держрибагентства Ярема Ковалів повідомив: «Відеореєстратори вкрай необхідні в роботі рибоохоронного патруля, оскільки записані відеоматеріали можна використовувати як доказову базу в суді. Активно шукаємо варіанти фінансування для їх придбання».

До функцій відеореєстратора входить здійснення аудіо- та відеозапису, тривалістю до 7 годин, а також фотозйомка. «Важливо проводити відеозйомку системно. Це дозволить уникнути неоднозначного трактування дій співробітників рибоохоронного патруля при виконанні службових обов’язків, а також, дій порушників правил рибальства. Все буде зафіксовано на пристрій», – наголосив керівник рибоохоронного патруля Київщини Володимир Мухін.

За допомогою інфрачервоних променів відео хорошої якості можна знімати як в денний, так і в нічний час. Камера працює на батарейках, має лазерну указку, яка допомагає орієнтуватись, куди сфокусуватись під час зйомки. Реєстратор також має захист від потрапляння води (дощу, снігу тощо). Крім того, пристрій можна використовувати як рацію, підключати GPS або 3G.

Нагадаємо, вперше за багато років держава створила необхідні умови для ефективної рибоохоронної роботи, йдеться про забезпечення патрульних паливно-мастильними матеріалами та сучасною технікою. На оснащення «пілотного» Київського рибного патруля було виділено 15 млн грн. 24 човни та 13 автомобілів було придбано за кошти з державного бюджету на агрокомплекс. Відбір підрядників та закупівля човнів та автомобілів проводилися через систему Prozorro, що дозволило зекономити більше 1 млн гривень. Ці кошти було направлено на придбання додаткового оснащення – ехолотів, приладів нічного бачення, станцій зв’язку.

AGRONEWS

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031