Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Фронтові будні буремного сходу


Фронтові будні буремного сходу
З бійцями полку "Київ", рота "Січ".

Чергова планова поїздка команди волонтерів під егідою Віктора Копана в зону проведення Антитерористичної операції почалася 23 грудня 2016 року. Першим пунктом призначення гуманітарної допомоги для наших бійців стало м. Авдіївка, де солдати полку «Київ» влаштували волонтерам теплий прийом, висловлюючи велику подяку за цілий автомобіль продуктів харчування бориспільського виробництва.
Фронтові будні буремного сходу
Волонтер Михайлор Шкоруп та Віктор Копан відвідували українських військових.

Подальший маршрут фронтовими дорогами пролягав через міста Краматорськ, Слов’янськ та Бахмут. У Слов’янську відбулася несподівана зустріч у одному з підрозділів полку «Донбас» з іншою групою волонтерів із Борисполя під керівництвом Михайла Шкорупа, одним із членів команди якого є колишній легендарний боєць «Донбасу» Вадим Бабич (позивний «Хабіб»), котрий, як і ветеран 25-го батальйону Анатолій Степанюк, вже навіть після демобілізації продовжує разом з товаришами наближати перемогу українського народу над кремлівським супостатом, тепер захищаючи Вітчизну в почесному званні волонтера. Звідти вже об’єднана група бориспільських волонтерів вирушила в район Світлодарської дуги, де напередодні воїни 54-ї окремої механізованої бригади разом із бійцями 25-го батальйону «Київська Русь» пліч-о-пліч вели запеклі бої з російськими окупантами та внаслідок активних рішучих дій перейшли у стрімкий контрнаступ і, увірвавшись на плечах супротивника на ворожі позиції, зайняли 2 надзвичайно важливі пануючі висоти, при цьому завдавши суттєвих втрат противнику і покращивши своє тактичне розташування.
Фронтові будні буремного сходу
Бійці з Борисполя: перемога за нами.

Завітавши до бійців вищезгаданого легендарного 25-го батальйону «Київська Русь», поблизу селища Луганське волонтери познайомилися з бойовим побратимом нашого нещодавно героїчно загиблого земляка Сергія Степаненка, дізнавшись обставини його смерті. Небагатослівний боєць, загартований боями в Дебальцівському котлі, змахнувши скупу солдатську сльозу, розповів про незламний дух та саможертовну відвагу Сергія у боротьбі з окупантами. Із першими залпами на Сході нашої держави Сергій добровільно, не вагаючись, став на захист рідної землі, завжди перебуваючи в перших рядах бойових порядків свого підрозділу. Він мужньо загинув, не відступивши з бойових позицій, захищаючи свободу та незалежність нашої Батьківщини. Вічна пам’ять загиблим героям.
Варто висловити велику подяку всім учасникам обох волонтерських команд за успішне проведення доставки та передачі гуманітарної допомоги воїнам на фронт. Завдяки їхній згуртованості, дисципліні та взаємодопомозі, незважаючи на різноманітність їхніх політичних та життєвих поглядів, вони об’єдналися спільним прагненням якнайшвидшого наближення перемоги у цій священній війні українського народу за даровану йому Богом землю своїх предків.
Фронтові будні буремного сходу
Продукти для захисників Вітчизни.

Окрема вдячність та низький уклін всім небайдужим громадянам, що також є бійцями «невидимого» тилового фронту: від селянина, робітника та пенсіонера до фермера, підприємця та депутата. Саме завдяки їхній величезній допомозі тут, у тилу, кується наша перемога на фронті.

Олександр КОПАН

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031