Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Нові лежачі поліцейські — чекаємо на демонтаж?


На минулому тижні по всьому місту Борисполю було встановлено ряд нових лежачих поліцейських. Проте їх забули пофарбувати, поставити поруч  дорожні знаки. На це на плановій нараді у міського голови звернув увагу депутат міськради Є. Боженко.

В 2020 році були прийняті ДСТУ, які регламентують кут нахилу, ширину, місця встановлення лежачих поліцейських. А в Борисполі забули їх пофарбувати, забули поставити знаки, внести в схему дорожнього руху.  

За словами мера В.Борисенка, дійсно, це відбулося в не зовсім правильний спосіб. Тому сьогодні зранку 30 серпня ним було прийнято рішення зібрати тимчасову групу, в яку будуть входити  представники ЖКГ, комунгоспу, Євген Сірик, керівник з надзвичайних ситуацій, щоб визначити — чи в тих місцях покладено лежачих поліцейських.

Володимир Борисенко зазначив: «Наприклад, на вулиці 1 Травня лежачі поліцейські суттєво зменшують аварійність і суттєво покращують швидкісний режим. Так само і на вулиці Тургенєва. Погоджуюсь, вони виконані неякісно і не відповідають нормам ДСТУ, тому комісія буде в оперативному режимі сьогодні засідати, проведеться інвентаризація лежачих поліцейських і буде прийняте рішення, навіть частково проведено демонтаж. Щоб не бути голослівним, хочу надати доручення відділу з надзвичайних ситуацій зробити інвентаризацію всіх пристроїв обмеження швидкості, які в нас є. З замірами, чи відповідають вони нормам ДСТУ, і завести журнал обліку саме цих пристроїв, що існують. І будь-які запити, які будуть приходити від громадян з приводу встановлення нових, будуть проходити через відділ надзвичайних ситуацій. Ця комісія буде постійно діяти. Вони будуть виїжджати і встановлювати: чи потрібно взагалі в тому чи іншому місці ці пристрої». 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031