Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Ремонт Київського Шляху: картинки з натури


Ремонт Київського Шляху: картинки з натури

На відрізку Київського Шляху від вулиці Глібова до вулиці Володимира Момота ремонтні роботи добігають кінця. Окремі нюанси викликають питання, на які «Вісті» спробували знайти відповіді.

Автобусні зупинки з двома заїзними кишенями?

Здивування викликають заїзні кишені для зупинок громадського транспорту. Вони зміщені порівняно із існуючими зупинками. Ситуацію пояснив заступник Бориспільського міського голови Віталій Горкун:
«Є ухвала Бориспільського суду про необхідність привести всі зупинки у відповідність до державних будівельних норм. Під час реконструкції Київського Шляху від вул. Глібова до вул. Момота розміщення зупинок громадського транспорту приводимо у відповідність до ДБНів. Тому вони зміщені відносно нинішнього місця розташування. Усі зупиночні комплекси замінюватимуться на нові. Існуючі будуть демонтовані. Приберуть навіть ті зупинки, які підприємці будували разом із магазинчиками і доглядали».
Цікаво, що біля деяких зупинок, зокрема, навколо зупинки «Орбіта», зроблено дві заїзні кишені. І сьогодні важко зрозуміти, де кишеня для зупинки автобусів, а де місце для стоянки автомобілів. І чому ці кишені здаються такими неглибокими?

Ремонт Київського Шляху: картинки з натури

«Зелених» острівців не буде — клімат не той

У інтерв’ю «Вістям» перед початком ремонту Київського Шляху Віталій Горкун анонсував, що острівці посеред вулиці будуть зеленими зонами, але нині на це не схоже.
«Я дуже хотів би, щоб це були зелені зони, — наголосив керівник. — Але у наших кліматичних умовах утримувати такі клумби вийде дуже дорого. «Острівці» будуть викладені тротуарною плиткою. Роботи вже розпочалися».
По узбіччях зараз прокладаються кабелі електричного освітлення. При необхідності провести футляри для кабелів попід проїжджою частиною, роботи виконуються методом горизонтального буріння, не порушуючи цілісності дорожнього покриття.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

  1. Ан 9 вересня 2021 16:32
    • Не подобається
    • +4
    • Подобається
    Громада очікувала на зелені зони, як і обіцяли за проектом. Що змінилося - клімат ? Навіщо ті тротуари посеред дороги ?

    І чому б не посадити траву, ялівець - він вічнозелений, трохи поливати влітку.
    Якщо вже капітально робить - то робить гарно !
  2. Николай 10 вересня 2021 18:47
    • Не подобається
    • +1
    • Подобається
    Да вже зараз видно які гарні кармани зупинок поробили. Як автобус стане, то в правій полосі вже не їдуть. Зекономили сантиметрів 50 дуже класно.
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031