Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Порада від мера: «Бачите когось без маски — пишіть скаргу»


Пораду громадянам писати скарги та заяви один на одного до міської ради та поліції порадив на плановій нараді 18 жовтня міський голова Володимир Борисенко.

Приводом до цього став виступ на нараді мешканки Борисполя Віри Павленко. За її словами, у магазині на вул. Європейській, куди вона прийшла в п’ятницю ввечері по хліб, одна з продавчинь працювала без маски. Це обурило жінку, адже сама вона була в масці, та й за правилами карантину маски обов’язкові для носіння у громадських місцях, в тому числі магазинах. 

На запитання міського голови жінка зазначила, що відповідну скаргу вона вже написала. Володимир Борисенко подякував громадянці за пильність та порадив діяти подібним чином усім бориспільцям. «Якби всі ми реагували, як ви, хворих у Борисполі було б менше або взагалі не було б, — звернувся він до неї. — Ми обов’язково відреагуємо на ситуацію та поїдемо в магазин із поліцією. Зараз є обов’язковою вакцинація педагогів, сподіваюсь, що наступним кроком стане запровадження обов’язкових щеплень для всіх співробітників закладів громадського харчування та взагалі всіх підприємств, що надають будь-які побутові послуги населенню».

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

  1. Ан 18 жовтня 2021 22:52
    • Не подобається
    • 0
    • Подобається
    Професор Крістіан Перон був віце-президентом комітету експертів при ВООЗ,
    він назвав обов'язкове носіння масок "абсолютно ідіотським і неетичним" нововведенням.
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031