Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Міжнародному центрі Нацгвардії підвели підсумки візиту представників Військ карабінерів Італійської Республіки (ВІДЕО)


25 листопада у Міжнародному центрі підготовки підрозділів Національної гвардії відбувсь підсумковий брифінг щодо обміну досвідом з представниками Військ карабінерів Італійської Республіки за напрямком підготовки підрозділів до виконання завдань з охорони громадського порядку.

У Міжнародному центрі Нацгвардії підвели підсумки візиту представників Військ карабінерів Італійської Республіки (ВІДЕО)

Під час робочого візиту до Міжнародного центру італійські колеги обмінювались досвідом саме з інструкторським складом Навчального центру підготовки підрозділів громадської безпеки.

Вони детально ознайомились з його спроможностями, технічним оснащенням, екіпіруванням та спеціальними засобами що використовуються під час виконання завдань з охорони громадського порядку, тактикою дій підрозділів, порядком надання домедичної допомоги та евакуації пораненої особи у різного роду небезпечних ситуаціях.

«Підбиваючи підсумки нашої спільної роботи, хочу подякувати вам за візит та за підтримку Національної гвардії. Сподіваюсь, що наша співпраця була плідною і буде продовжуватись і в наступному році», – сказав начальник Міжнародного центру полковник Олександр Крячко.

За словами італійського колеги ворент-офіцера Алессандро Монтінаро Міжнародний центр має величезний потенціал для проведення різного роду навчань підрозділів, як для військового, так і правоохоронного компоненту. І все це, завдячуючи злагодженій та раціональній системі управління, що дозволяє інструкторам бути у найкращих умовах для роботи.

«Ми мали змогу побачити різного роду методи та техніку, які використовують інструктори Міжнародного центру НГУ, і вони дуже схожі до наших, котрі застосовують представники Військ Карабінерів Італійської Республіки. Це дозволить нам у найближчому майбутньому бути у змозі працювати спільно та вдосконалювати навички шляхом обміну численним досвідом», – сказав інструктор з питань забезпечення охорони громадського порядку Військ карабінерів Італії ворент-офіцер Алессандро Монтінаро.

По завершенню заходу відбувся обмін символічними подарунками, які нагадуватимуть про тісну співпрацю між колективом Міжнародного центру Нацгвардії та представниками Військ карабінерів Італійської Республіки.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031