Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Суші сет у Львові - огляд ресторанів і суші-барів


Суші сет у Львові - огляд ресторанів і суші-барів

У Львові працює чимало закладів де можна замовити смачні роли. Це суші-бари, спеціалізовані ресторани, місця, які пропонують одразу декілька видів кухні. Гарантована висока якість, оскільки про кожен з перелічених у цьому огляді закладів є велика кількість позитивних відгуків та оцінок. Ви можете замовити суші сет у Львові на будь-який смак, незважаючи на бюджет. Головне правильно визначитися з запропонованим асортиментом та рестораном, щоб повністю бути задоволеним.

«Суші Мастер»

Одним з найпопулярніших онлайн-закладів у Львові вважається «Суші Мастер». Гарантована висока якість приготування всіх страв, оскільки у цьому місці працюють найкращі сушисти. Обираючи «Суші Мастер» ви отримуєте змогу замовити, як японську, так і паназіатську страву. Меню оновлюється кожні три місяці, завдяки чому можна знайти щось новеньке хоч щотижня. Так місце може й далі пропонувати цікаві варіації ролів та вок постійним клієнтам.

Причини обрати «Суші Мастер»:

  •       доступні ціни;
  •       широкий асортимент;
  •       висока якість;
  •       швидка доставка.

Якщо ви бажаєте, щоб вам привезли роли абсолютно безкоштовно, то потрібно зробити замовлення на суму від 200 гривень. Детально ознайомитися з меню ви можете прямо на офіційному сайті цього закладу. Гарантована висока якість обслуговування. Якщо не знаєте, які саме роли обрати, то просто зверніться до одного з консультантів. Він вислухає ваші побажання, смаки та допоможе визначитися. Також розповість про доступні акції, знижки. Якщо у вас день народження, то обов’язково про це повідомляйте. Так ви зможете отримати знижку у розмірі 20% на весь чек. Необхідно просто показати паспорт, щоб один з працівників мережі мав змогу переконатися у даті.  

«ЯпонаХата»

Цей заклад працює у Львові вже доволі давно. Там ви можете замовити смачні суші, роли, вок, рамен та навіть справжні японські тістечка моті. Гарантовано професійне приготування. Працюють у мережі висококласні кухарі, які знають, що вам запропонувати. Можна навіть у коментарях на сайті під час оформлення замовлення вказати, наприклад, що ви бажаєте гостріший вок. Менеджер зможе переказати цю інформацію та ваше побажання точно виконають.

Moyogi

Цей заклад у Львові відчинився нещодавно. Там ви можете спробувати преміальні японські, китайські та паназіатські страви високої якості. Оскільки запрацювало це місце нещодавно, зараз там діють дуже вигідні знижки від 20 до 40% на все меню. Це ваша нагода спробувати оригінальні роли, отримати безкоштовну доставку та взагалі не переплачувати за преміальне замовлення. Рекомендується поквапитися. Деталі можна завжди уточнити в одного з консультантів.

Kioto

Цей заклад користується великою популярністю серед мешканців міста. Там готують дуже смачний та різноманітний вок та суші. У вас є можливість поїсти прямо у закладі, забрати замовлення самостійно або обрати безкоштовну доставку, якщо сума за чеком перевищує 300 гривень. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031