Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Доставка смачної піци за півгодини від Domino’s Pizza


Піца – улюблена страва багатьох киян, незважаючи на те, що вона родом з Італії. Зовсім не обов’язково шукати піцерію, щоб насолодитися смаком. Можна замовити її додому. Деякі люди вважають, що доставка займає занадто багато часу, особливо якщо мова йде про великі міста. Нерідко до клієнта піца прибуває холодною.

Оперативна доставка улюбленої страви

Компанії Domino’s Pizza вдалося спростувати цей міф. Domino’s Pizza – доставка піци за 30 хвилин. На території столиці знаходиться понад 30 закладів. Замовлення через онлайн-сервіс дозволяє обрати найближчу піцерію мережі, з якої і буде доставлено замовлення. За вказаною адресою піца прибуде гарячою та свіжою.

Заклади мережі розташовані по всій столиці, тому замовити можна і в центральній частині міста, і на околиці. Навіть будучи на відпочинку на пляжі, можна здійснити замовлення. Незалежно від місця буде потрібно не більше 30 хвилин!

Чому варто вибрати саме Domino’s Pizza?

Всі переваги мережі можна перераховувати досить довго. Варто зупинитися лише на трьох головних з них:

  • Піца на будь-який смак — незалежно від смакових уподобань, кожен може задовольнити свій апетит. В меню представлені традиційні м’ясні рецепти, рибні та овочеві піци. Навіть вегетаріанці та любителі корисного харчування зможуть зробити замовлення.
  • Доступні ціни — не менш важливий фактор при виборі. Найбільш доступними в цьому питанні вважаються класичні рецепти. Для гурманів є преміальні варіанти з морепродуктами та іншими інгредієнтами. При бажанні зекономити вибирають малу або середню по розміру піцу.    
  • Швидкість доставки — як сказано вище, доставка здійснюється за півгодини. Самостійне приготування буде довшим в два-три рази.

Таким чином, Domino’s Pizza – оптимальний варіант. За невисоку ціну кожен може вибрати улюблену піцу. Є ще багато переваг, і щоб відчути всі їх потрібно хоч раз скористатися послугами. Мережа продовжує розширюватися: в багатьох містах України відчиняються нові заклади. Це говорить про високий рівень довіри у покупців.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031