Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Відкоригували порядок відшкодування різниці в тарифах на тепло


На позачерговій сесії Бориспільської міської ради 28 січня 2022 року депутати прийняли рішення про внесення змін до Порядку розрахунків, обліку та відшкодування різниці між розміром тарифу на тепло для населення та розміром економічно обґрунтованих витрат на його виробництво протягом опалювального сезону 2021-2022 років.
Нагадаємо, на початку опалювального сезону держава встановила фіксовану ціну газу і заборонила підвищувати вартість тепла. Ціна газу є значно вищою, ніж закладено у діючих тарифах. Компенсацію різниці між оплатою по тарифу і реальними затратами підприємства покладено на місцеві бюджети.
«Чи впливає прийняте на сесії рішення на цифри у наших платіжках?» — про це «Вісті» запитали у заступника Бориспільського міського голови Сергія Лещенка, який був зазначений доповідачем по цьому питанню. «Порядок розрахунків привели у відповідність до Постанови Кабінету Міністрів України, прийнятої наприкінці минулого року, — повідомив керівник. — Грошових сум це не стосується. Попередньо, на відшкодування різниці тарифів у бюджеті закладено близько 40 млн грн. За необхідності ця сума буде переглянута».
Директор КПТМ «Бориспільтепломережа» Маріанна Желєзко повідомила «Вістям», що за жовтень і листопад підприємство отримало відшкодування з міського бюджету в повному обсязі. За грудень, станом на 1 лютого, відшкодування ще не надійшло, і без цих коштів підприємству важко розрахуватися за енергоносії.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031