Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспіль провів в останній путь загиблого героя


Бориспіль провів в останній путь загиблого героя

Бориспіль втратив ще одного героя. У війні з російським агресором загинув наш земляк — Степанюк Ігор Дмитрович.

Після початку бойових дій на сході у 2014-му році Ігор Степанюк пішов добровольцем захищати нашу державу. А повернувшись звідти, працював та активно займався волонтерською діяльністю. 

24 лютого цього року він знаходився за кордоном, у Польші, але вже через два дні повернувся до України та вступив до лав ЗСУ. Чоловік без вагань вдруге пішов на фронт, бо мав захищати свою землю, свою державу та свою сім'ю. 

Провести героя в останній путь прийшли родичі, близькі, побратими, мешканці міста та представники міської влади. Молебень за загиблим справили священники Свято-Миколаївського храму ПЦУ. 

В останньому слові міський голова Володимир Борисенко зазначив:

«Героями не народжуються, ними стають. Стають ось такі чоловіки, які не бояться взяти зброю до рук, коли на рідну землю зазіхає загарбник. Герої не вмирають. Вони підносяться на небо, переходять у вічність і боронять звідти нас і наших дітей. Хочу висловити слова співчуття родині. Ви втратили сьогодні батька, сина. Але ви маєте сьогодні — в моєму обличчі, в обличчі побратимів — такого ж сина та батька. Ми завжди прийдемо вам на допомогу. Ми на нашій, Богом даній землі, яку будемо боронити до останнього подиху. Нехай спочиває з миром полеглий воїн».

Бориспіль провів в останній путь загиблого герояБориспіль провів в останній путь загиблого герояБориспіль провів в останній путь загиблого герояБориспіль провів в останній путь загиблого герояБориспіль провів в останній путь загиблого герояБориспіль провів в останній путь загиблого герояБориспіль провів в останній путь загиблого герояБориспіль провів в останній путь загиблого герояБориспіль провів в останній путь загиблого герояБориспіль провів в останній путь загиблого герояБориспіль провів в останній путь загиблого герояБориспіль провів в останній путь загиблого герояБориспіль провів в останній путь загиблого герояБориспіль провів в останній путь загиблого герояБориспіль провів в останній путь загиблого герояБориспіль провів в останній путь загиблого героя

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031