Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

На Бориспільщині може з’явитися військове кладовище


На останньому засіданні міської ради депутати проголосували за звернення до Кабінету Міністрів України щодо вилучення земельної ділянки лісогосподарського призначення на території Глибоцького старостинського округу. Мова йде про ділянку лісу близько 100 га. Підставою для такого кроку стало звернення від Кабміну.
«Ми отримали пропозицію від Кабміну щодо облаштування на території громади військового кладовища. Вирішили розглянути це питання в комплексі, аби забезпечити місцем поховання не лише військових, але й отримати додаткові площі для потреб громади», — зазначає заступник міського голови Сергій Лещенко.
Зупинились чиновники на ділянці лісу на території Глибоцького старостинського округу. Це територія лісогосподарського призначення, тому вилучити її у користування громади можна лише рішенням Кабміну. Саме тому на сесію було винесене питання про звернення до КМУ з цього питання.
«Якщо вилучити цей лісовий фонд дозволять, ми отримаємо змогу оформити земельну ділянку у комунальну власність міста та передбачити її під кладовище. Частина буде для військових, частина для потреб громади», — пояснює Сергій Лещенко.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031