Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Відновлений гуртожиток у Глибокому скоро святкуватиме новосілля


Відновлений гуртожиток у Глибокому скоро святкуватиме новосілля

У Глибокому триває реконструкція гуртожитку для розміщення внутрішньо переміщених осіб. «Вісті» продовжують відстежувати хід робіт

Гуртожиток у селі Глибоке — стара двоповерхова будівля, зведена ще у 60-х роках — багато років поспіль міг запропонувати тільки спартанські умови для проживання. Водопостачання відсутнє, електропостачання на ладан дихає, обігрів від електроприладів… Нині будівля стрімко змінюється як зовні, так і всередині. Ремонтні роботи, які виконує бориспільське підприємство ПрАТ «Агробудмеханізація», розпочалися в останній тиждень вересня. Заступник Бориспільського міського голови Сергій Лещенко розповів «Вістям», наскільки просунулася реконструкція гуртожитку. Він зазначив, що навколо приміщення вже зроблено відмостку, пробурено свердловину для забезпечення водопостачання приміщення, змонтовано підземний септик. Також встановлено вікна та двері, ведуться роботи з утеплення і облаштування фасаду.

Проводиться заміна покрівлі. Конструктивна частина вже готова, триває її утеплення. Зараз покрівля накрита гідробар’єром. Дощові води у приміщення вже не потраплять. Розпочався монтаж металочерепиці. За тиждень ці роботи сподіваються завершити. Залишиться змонтувати відливи для відведення дощових вод.

Відновлений гуртожиток у Глибокому скоро святкуватиме новосілля

Продовжується монтаж зовнішніх електромереж. Уже визначено напрямок траси, точка приєднання. Проводиться закупівля необхідного обладнання для підключення — кабелю і трансформаторної підстанції на 250 кВА. Гуртожиток повністю залежатиме від електропостачання: опалення від електрокотла, на кухні електроплити.

Всередині приміщення продовжуються оздоблювальні роботи. Ремонтуються коридори, кухні, інші місця загального користування (душові, санвузли), ведеться ремонт у кімнатах, які належать міській раді. У приватизованих кімнатах (є й такі у цьому гуртожитку), ремонтом мають займатися власники.
Проводяться роботи з благоустрою території.

Також уже розпочато роботи з монтажу системи опалення. Готові зовнішні каналізаційні та водопровідні мережі. Вода зі свердловини поки використовується для технічних потреб. Після завершення монтажу мереж водопостачання у будівлі, воду дадуть на кухні, у душові та туалети. Задоволені і власники кімнат. Адже будівля утеплюється, приводиться у належний експлуатаційний стан. Роботи ідуть за графіком. До нового року планується все закінчити і здати об’єкт в експлуатацію.

Відновлений гуртожиток у Глибокому скоро святкуватиме новосілля

Відновлений гуртожиток у Глибокому скоро святкуватиме новосілля

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

  1. OLEKSANDR 28 жовтня 2022 13:51
    • Не подобається
    • 0
    • Подобається
    "...Дощові води у приміщення вже не потраплять...", І до цьго не потрапляли якщо що
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031