Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспільська поліція отримала термоковдри та ліхтарі від іноземного благодійника


Бориспільська поліція отримала термоковдри та ліхтарі від іноземного благодійника

Працівники Бориспільського управління поліції отримали іноземну допомогу: термоковдри та ліхтарі, які надав філантроп Говард Баффет поліції Київщини. Про це на офіційній сторінці у мережі Фейсук повідило Бориспільське РУП ГУНП. 

Всього правоохоронці Київської області отримали 25 тис. ковдр та понад 4 тисячі ліхтарів. 

Ковдри та ліхтарі отримають всі працівники поліції, які взаємодіють з громадянами та в разі необхідності зможуть надавати їм екстрену допомогу. 

Унікальні ковдри мають властивість відображати до 80% тепла, яке випромінює тіло, та може використовуватися для захисту постраждалого від перегріву або переохолодження. Також такий елемент є компактним і зручним у використанні. 

Крім цього, завдяки високій міцності, майларова ковдра може бути використана для транспортування потерпілого.

Ліхтарі стануть важливими приладами у спорядженні поліцейського та будуть застосовуватися, перш за все, для ефективного огляду місця події в темну пору доби та безпосередньо під час документування воєнних злочинів.

Довідково: Говард Баффет очолює фундацію Howard G. Buffett Foundation, робота якої спрямована на вирішення питань військових конфліктів, продовольчої безпеки та забезпечення громадської безпеки. 

У листопаді минулого року фонд передав поліції Київщини 10 собак Малінуа для роботи під час воєнного стану та відновлення потенціалу центру. Згодом правоохоронців забезпечили термокомплектами та взуттям від компанії «Under Armour». Спеціалісти-криміналісти отримали два новітні апарати ANDE 6C, за допомогою яких можливо виділити ДНК-профіль та встановити особу. Також поліцейські Київщини відтепер мають мобільні генератори.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031