Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Бориспільській виправній колонії вкотре порушують права ув'язнених


У Бориспільській виправній колонії вкотре порушують права ув'язнених

За результатами розгляду звернень засуджених, прийнятих на особистому прийомі заступником прокурора області, виявлено численні порушення в діяльності Бориспільської виправної колонії № 119

Прокуратурою області за результатами перевірки звернень засуджених, прийнятих на особистому прийомі заступником прокурора області, встановлено порушення їх прав під час відбування покарання в державній установі «Бориспільська виправна колонія № 119».

Зокрема, виявлено факти тяганини при оформленні засудженим паспортів та направлені клопотань до суду щодо їх умовно-дострокового звільнення від відбування покарання.

Також наявні випадки несвоєчасного вжиття заходів щодо направлення засуджених до виправних центрів, яким судом замінено покарання на більш м’яке у виді обмеження волі.

Реагуючи на виявлені порушення прокуратурою області начальнику Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції внесено вказівку, яка на даний час перебуває на розгляді.

Робота щодо захисту прав засуджених триває та перебуває на особливому контролі керівництва регіональної прокуратури.


Прес-служба прокуратури Київської області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031