Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Вітаємо комунальників з професійним святом


День комунальника — професійне свято, яке відзначається конжої третьої неділі березня.
Вітаємо комунальників з професійним святом
Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!
Від імені виконавчого комітету Бориспільської міської ради щиро вітаю вас з професійним святом. Ви обрали нелегку, але дуже важливу роботу — забезпечення комфортних умов для проживання людей, надання їм якісних послуг у сфері житлово- комунального господарства та побутового обслуговування населення. Часто ми не замислюємося, скільки зусиль докладається для того, аби комунальні служби злагоджено та стабільно працювали, безперебійно обслуговували громаду нашого міста. Ваша робота стосується кожного, адже ви ті, хто задовольняє повсякденні потреби людей. Ваш високий професіоналізм та відповідальне ставлення до своєї роботи — запорука успішного розвитку нашого спільного дому.
З нагоди свята висловлюю вдячність усім, хто працює у сфері комунальних послуг та побутового обслуговування населення нашого міста, хто своєю важкою працею забезпечує комфорт і затишок в оселях бориспільців, надає їм необхідні послуги, робить наше місто чистим, охайним та квітучим. Зичу успіхів та нових здобутків у вашій важливій справі. Нехай розуміння та підтримка нашої громади завжди надихають досягати бажаних результатів. Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, сімейного затишку, наснаги, піднесеного настрою та задоволення від роботи.
З повагою, Бориспільський міський голова Анатолій ФЕДОРЧУК.
Вітаємо комунальників з професійним святом
Дорогі працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!
Щиро вітаємо вас з нагоди професійного свята! Ваша клопітка праця починається в той час, коли більшість мешканців нашого міста ще не прокинулась, а завершується, коли більшість вже сплять. Завдяки вашим старанням всі городяни мають у домівках тепло, воду та світло. Ви зробили і робите багато хороших справ, і тільки зрідка отримуєте у відповідь вдячні слова. Тож хочемо подякувати вам за невтомну працю й відданість своїй професії. Сподіваємось, що ваше відповідальне ставлення до справи стане запорукою успішного виконання поставлених перед нею завдань. Бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров’я, натхнення, добробуту та довголіття. Хай щедрою до вас буде доля, обминають життєві негаразди. Будьте щасливі!
З повагою, перший заступник міського голови Корнійчук М.П.
начальник головного управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Бориспільської міської ради Толкач В.М.


Шановні колеги, від щирого серця вітаю вас із професійним святом — Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!
Висловлюю свою вдячність усім, на кого покладено важливу роль утримання нашого міста в чистоті та охайності. Дякую за вашу наполегливу працю і відданість своїй професії. Наш дружній колектив здатний на багато звершень, разом ми зробимо Бориспіль квітучим містом.
З повагою, директор КП «ВУКГ» Володимир НАЙЧУК

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031