Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

«Укравтодор» почав розробку ТЕО об'їзної дороги Борисполя: це звільнить місто від транзиту в 30 тис. машин


«Укравтодор» почав розробку ТЕО об'їзної дороги Борисполя: це звільнить місто від транзиту в 30 тис. машин
Державне агентство автомобільних доріг України підписало контракт з Консалтинговою компанією на підготовку техніко-економічного обґрунтування та вибору оптимального варіанту прокладання об’їзної дороги м. Бориспіль, повідомляє Укравтодор.
За результатами тендеру, Консультантом визначено компанію Project Planning & Management Ltd and Kocks Consult GmbH and Integrated Construction Institute LLC. У межах контракту передбачається вибір найбільш оптимального варіанту проекту дороги з огляду на економічні, соціальні, екологічні фактори. Підготовка ТЕО фінансується за рахунок позики Світового банку. Згідно з умовами контракту, ТЕО може бути готове до грудня цього року.
«Ми плануємо підготувати ТЕО проекту. В нас вже є попередня домовленість із Світовим банком щодо виділення кредиту. У 2020 році ми зможемо почати реконструкцію», – заявив радник голови Укравтодору Олександр Кава.

Нова дорога буде мати 1б категорію з чотирма смугами руху і максимальною дозволеною швидкістю руху 110 км / год. Об’їзна дорога Борисполя забезпечить проїзд автомобілів без в’їзду в місто по трасі М-03, а також проїзд автомобілів з боку Києва в напрямку траси Н-08 Бориспіль – Запоріжжя – Маріуполь і траси Т-10-18.
«Укравтодор» почав розробку ТЕО об'їзної дороги Борисполя: це звільнить місто від транзиту в 30 тис. машин
Зазначимо, що місто Бориспіль перевантажене транзитним транспортом і громадяни неоднократно запитували у влади, коли побудується об’їзна. На що міський голова Анатолій Федорчук відповідав, що офіційний Бориспіль подавав до Укравтодору усі потрібні рішення ще декілька років тому, але до сьогодні відповіді не отримував.
Очікується, що нова об'їзна дорога не тільки звільнить місто від транзиту, який зараз становить близько 30 тис. автомобілів на добу, а й дозволить суттєво поліпшити екологічну ситуацію, зменшити кількість аварій.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031