Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Приватні охоронці чергуватимуть на місці стихійної торгівлі

Сергій Марченко

28 травня «Вісті» опублікували інформацію про можливість припинення стихійної торгівлі на пішохідній зоні у центрі Борисполя. Реакція місцевих жителів не забарилася — люди не повірили інформації та сумнівалися у намірах влади. Однак 29 травня учасників стихійної торгівлі настійливо попросили перейти з тротуару у павільйони ринку «Центральний».

Із ранку 29 травня на традиційному місці стихійного ринку було пусто. За словами керівника міського відділу контролю за благоустроєм Рустама Хамракулова, стихійну торгівлю поборено завдяки ініціативі міського голови Анатолія Федорчука та його заступника Миколи Корнійчука.

«Відтепер вздовж вулиці Київський Шлях на місці стихійної торгівлі щодня чергуватиме охоронна фірма, найнята на кошти підприємців. Представники відділу благоустрою та патрульна поліція долучаться до протидії незаконній торгівлі», — розповів Хамракулов. Також він уточнив, що на оплату охоронців кошти виділили усі підприємці, фасади будівель яких виходять на тротуар біля місць стихійної торгівлі.

За його словами напередодні, 28 травня, у міській раді було проведено круглий стіл за участі керівництва міста, підприємців, представників поліції та відділу контролю за благоустроєм. Рішення про роботу охоронної фірми на місці стихійного ринку було прийнято одноголосно.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031