Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Замість «Урожайного» буде офіс «за склом»


У приміщенні колишнього магазину «Урожайний» розпочалися ремонтні роботи. Не з першої спроби, але депутати таки прийняли рішення переселити туди управління містобування та архітектури та відділ контролю за благоустріоєм, які сьогодні базуються у аварійній будівлі на розі вулиць Бежівки та Київського Шляху.

Тендер на виконання ремонтних робіт було оголошено 26 березня. 12 квітня відбулися торги, у яких брало участь шість підприємств. Переможцем стало ТОВ «ГІРІХ». Перший заступник міського голови Микола Корнійчук повідомив «Вістям», що це підприємство нове у місті, але має позитивні відгуки.

Вартість робіт, заявлена при оголошенні тендера, була 2 млн 700 тис. грн. За результатами торгів економія склала 302 тис. 501 грн. Проект розроблений Архітектурним бюро Базис (директор Борис Шапіро).

Яким буде відремонтованого приміщення, розповіла «Вістям» завідуюча сектором реклами управління містобудування та архітектури Світлана Костюченко. «Фасад та інші зовнішні стіни кардинальних змін не зазнають. Фасадні вікна залишаться великими, тож офіс буде «відкритим». У кабінетах, які «дивитимуться» у двір, збільшення вікон не планується. Два ряди кабінетів розділятиме коридор, який проходитиме вздовж існуючих колон. Відвідувачів зустрічатиме світлий хол, де буде інформаційний стенд, комфортні умови для очікування та оформлення документів. Окремо буде облаштовано кабінети, де базуватиметься відділ контролю за благоустроєм», - прокоментувала Костюченко. 

Під приміщенням магазину є великий підвал, використання якого поки що не обговорюється. Були розмови, що там можна було б розташувати архівний відділ, але це неможливо — проходять комунікації.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031