Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Анатолій Федорчук: «Сквер стане окрасою міста»


— Пам’ятник виготовляється в Лівані. Провели коригування проекту, і висота його 5,5 метрів. Жодної копійки місто не докладає. Пропонували для пам’ятника інші місця. Але з урахуванням реконструкції скверу виникла ідея в комплексі реалізувати цей проект.

Старший пресвітер християнської церкви «Надія» Олександр Серженюк, прихожани якої доглядають територію скверу, не заперечує проти встановлення пам’ятника святому Марону. Схвалив ідею і настоятель Свято-Миколаївського храму отець Миколай.

Це буде стела на місці альтанки, біля підніжжя якої з обох боків передбачено облаштувати крани, щоб набиративоду. Пам’ятник волонтерам на місці бювета не поставиш. Необхідно буде міняти проект, виділяти територію, зрізувати дерева, відмовлятися від дитмайданчика.

Я за те, щоб у місті був і пам’ятник Святому Марону, і пам’ятник волонтерам. Але сквер в низині — невеликого пам’ятника з дороги буде не видно, потрібнен монументальний, як Марону. Навпроти — теж прекрасне місце. Ми обговорювали благоустрій зеленої зони перед амбулаторією №2 та встановлення там пам’ятника волонтерам — там монумент буде видно, але пропозицій не бачили, яким той пам’ятник може бути.

Сквер, навколо якого стільки дискусій, буде окрасою міста.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031