Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Будуть нові об’єкти соціального значення


Будуть нові об’єкти соціального значення

На засіданні виконавчого комітету Бориспільської міської ради, яке відбулося 10 квітня, розглядалися два питання про надання містобудівних умов та обмежень, без яких не можна розпочинати будівництво.

Виконавчий комітет дав добро на надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на вулиці Сергія Камінського, 6-а у місті Борисполі Територіальному управлінню Державної судової адміністрації України в Київській області на будівництво адміністративної будівлі суду.

На території, де розташований військкомат (на місці існуючої нині ями), планується звести будівлю суду. Це дуже позитивна новина. Бо бориспільські судді сьогодні працюють у жахливих умовах.
Будинок планується триповерховий, у класичному стилі. Загальна площа складатиме 1750 кв. метрів. Уже у 2018 році нове приміщення суду обіцяють ввести в експлуатацію. Кошти місцевого бюджету на це будівництво не будуть
використовувати.

Також виконавчий комітет схвалив надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на вул. Володимира Момота, 1 у місті Борисполі управлінню капітального будівництва Бориспільської міської ради на реконструкцію НВК «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» ім. Костянтина
Могилка.

Добудова розрахована на 400 місць. У добудову буде перенесено їдальню (на місці нинішньої зроблять класи) і передбачено актовий зал. Це єдина школа у місті, де немає актового залу. Старий і новий корпуси будуть об’єднані критим переходом.

Біля приміщення планується облаштувати автостоянку для батьків, які підвозять дітей до школи.
Нині триває робота над проектом, яка має бути завершена до кінця цього року. Ведуться перемовини, щоб для будівництва залучити не тільки кошти з міського бюджету.

Ірина КОСТЕНКО

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031