Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Будівництво нової школи у селі Гора оцінив Дмитро Разумков (фото)


Величезний будмайданчик, на якому ПрАТ «Бориспільський комбінат будівельних матеріалів» під керівництвом Ігоря Шалімова зводить сучасну школу в селі Гора, ще не бачив такої кількості поважних гостей, камер і журналістів.

12 лютого о дев’ятій ранку подивитися на активний процес і масштаби будівництва соціального об’єкту приїхали керівники Бориспільського району і Київської області на чолі з головою Верховної Ради Дмитром Разумковим.

Причиною робочої зустрічі у Горі стало питання фінансування будівництва. Загальна вартість об’єкта складає 167 млн грн.

Наразі освоюються кошти, передбачені Гірською сільрадою – це 30 млн та майже така ж сума закладена в бюджет Бориспільської районної ради.

Селяни занепокоєні, що фінансів з місцевих бюджетів не вистачить, тому зібрали підписи і адресували листи Прем’єр-міністру України, голові Верховної ради, нардепу округу та Президенту України з проханням згуртуватися і допомогти з фінансуванням такої бажаної для Гори і навколишніх сіл школи.

Окремі вийшли з плакатами на мирну акцію до делегації.

Разумков запевнив людей, що їх почули й школа повинна бути здана в експлуатацію в окреслені терміни.

Забудовник Ігор Шалімов пояснив, що для нього було приємною несподіванкою, що об’єкт відвідали такі гості.

«У нас відбулася коротка розмова з головою Верховної Ради Дмитром Разумковим, який ставив конструктивні запитання щодо початку будівництва, проектної документації, об’ємів, матеріалів, тощо. Думаю, кошти будуть, ми завершимо будівництво вчасно. Адже акцент держави на розбудові соціальної сфери країни», — прокоментував Ігор Шалімов.

На будмайданчику працює техніка, кипить робота. У планах забудовника Ігоря Шалімова до наступної зими звести будівлю закладу, щоб розпочати внутрішнє оздоблення.

Гості побували у діючій школі, яка наразі переповнена. Поспілкувалися з дітьми та працівниками закладу.

Візит був коротким, але усі сподіваються, що результативним. Далі за маршрутом у делегації відвідини Переяславщини.

Будівництво нової школи у селі Гора оцінив Дмитро Разумков (фото)Будівництво нової школи у селі Гора оцінив Дмитро Разумков (фото)Будівництво нової школи у селі Гора оцінив Дмитро Разумков (фото)Будівництво нової школи у селі Гора оцінив Дмитро Разумков (фото)Будівництво нової школи у селі Гора оцінив Дмитро Разумков (фото)Будівництво нової школи у селі Гора оцінив Дмитро Разумков (фото)
Будівництво нової школи у селі Гора оцінив Дмитро Разумков (фото)Будівництво нової школи у селі Гора оцінив Дмитро Разумков (фото)Будівництво нової школи у селі Гора оцінив Дмитро Разумков (фото)

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031