Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Жінка зі Щасливого, яка співає

«Мені потрібна допомога в організації, в продюсерській діяльності»

Вона змінила багато професій: була вихователькою у дитсадку, менеджером із туризму, технологом, має 4-ий розряд електрозварювальника, працювала креслярем-конструктором, управляла магазином. І її душа завжди співала. Вірші до неї приходять вдень і вночі. Записує рими в блокнот, телефон… і так починається магія творчого процесу в неординарної рудоволосої Лари, для якої вік, сімейний і соціальний статуси – не бар’єри.

Лара Бамбізо — авторка пісень та виконавиця, киянка, яка переїхала в Щасливе, що на Бориспільщині. На інтерв’ю для «Вістей» у сільський ресторан вона прихопила потужну колонку JBL, домашню піцу, пиріжки й пісню. Співачка мріє дарувати творчість якомога більшому колу шанувальників, тому прагне зустріти продюсера, з яким би вона реалізувала всі співочі плани. Вірить, що мрії здійсняться.

Початок шляху

У 16 Лариса вперше закохалася й відтоді почала писати вірші, згодом стала їх наспівувати, як уміла. «Рідним снилися сни, що я співаю на сцені, але я про те і не думала», — замріяно згадує юність рудоволоса усміхнена жінка. Показує свої шкільні фото і теперішні світлини, де вона, ніби справжня зірка, у яскравих сценічних образах і з мікрофоном виступає на сцені. Каже, непомітно авторська пісня у її виконанні стала для неї віддушиною, сенсом, радістю, самовираженням,  якими вона щедро ділиться з родиною, друзями та публікою, що дедалі збільшується. Сьогодні харизматичній авторці та виконавиці пісень є чим похвалитися, бо її творче життя не обмежується містечковими сценами. Вона була учасницею відомих пісенних телепроектів, знайома з представниками вітчизняного шоу-бізнесу, випустила музичний альбом, пише наступний і будує грандіозні плани. Бо її пісня йде від серця до серця.

Лариса у прекрасних стосунках із сином і донькою.

Доторкнулася до шоу-бізнесу

«Випадково я познайомилася з поетом Юрієм Рибчинським  і поділилася, що пишу й виконую пісні. Ввімкнула телефонний запис, а він здивувався: чому я не йду на Х-фактор? Це було поштовхом, — розповідає Лариса. — Я пройшла кастинг. Це був 2012 рік. На сцені я прочитала вірш «Гордый орел» і заспівала пісню Пугачової, бо моїх власних ще не було. Кондратюк сказав «так». Далі не пройшла, але це був перший крок, я переборола власний страх».

Потім був проект на Новому каналі, де шукали людей, схожих на зірок. Тоді  Ларисині дорослі діти відправили співочу маму, щоб та постала на кастингу в образі Алли Пугачової. У Лариси все вийшло, вона співала на шоу Маші Єфросиніної пісні Примадонни та отримала безцінний вокальний і артистичний досвід.

«Я просила Всесвіт допомогти мені, вірила, що десь є людина, яка допоможе у створенні власних пісень. Доля звела з людиною, що познайомила нас із заслуженим артистом України Володимиром Сухіним із колективу «MAN SOUND». Паралельно знайшлася людина, яка допомогла написати музику до кількох пісень — композитор Тетяна Коваль. Із Сухіним за три роки в його студії було створено 27 композицій! Так Всесвіт і люди мені допомогли творити», — розповідає Лариса.

Нині співачка бідкається, що творчий тандем із Сухіним розпався, бо музикант нещодавно емігрував у Штати. «Сухін із родиною переїхав до США і я залишаюся без аранжувальника, який відчував мої пісні, розумів мене. Шкода, що талановиті люди покидають Україну, бо тут їх не підтримують», — каже співрозмовниця.

Сьогодні її гордість — перший альбом «Непридуманная Любовь», у записі якого брав участь заслужений артист України саксофоніст Ігор Рудий. Готується другий, є 12 композицій. Драматичних пісень вона не пише, лише позитивні й веселі, бо глядачу, каже, хочеться свята та більше любові через складну ситуацію в країні.

«Доля мене звела з мером Борисполя Анатолієм Федорчуком — я заспівала йому, а він запропонував написати пісню про Україну українською. Я п’ять годин працювала над текстом і прийшла музика. У неї я вклала багато позитиву. Цю композицію дуже любить публіка», — ділиться Лариса і тут же наспівує куплети, які виконувала на Дні міста.

Перший концерт

Ларису Бамбізо, впевнену на сцені і сповнену творчого потенціалу, земляки почали запрошувати на весілля та корпоративи. Так жінка почала мріяти про власний концерт, але зі спонсором не складалося, необхідно було оплатити оренду залу. Тоді зважилася самотужки організувати виступ і в листопаді 2019-го влаштувала феєричний концерт у Щасливському БК. «Перед повним залом я заспівала 18 пісень, були овації, квіти, теплі слова. Я змогла дві години тримати увагу залу. Співаю про батьків — у слухачів на очах сльози, заводжу веселої – вони сміються. Це щастя — ділитися з людьми любов’ю, дарувати гарний настрій. Хочеться, щоб якомога більше людей познайомилося з моєю творчістю — це те, про що я мрію. Мені потрібна допомога в організації, в продюсерській діяльності. Після концерту виставила пісні в YouTube і отримала перегляди, лайки. Мої пісні в  Instagram і Facebook», — розповідає Лариса.

«Мої мама й тато досі кохають один одного, хоча одружені 61 рік».

Про особисте

До Щасливого Лариса приїхала у 2007 році, хоча народилася і виросла в Києві. «У мене одружені і успішні син і донька, є внук-футболіст, який приїздить тренуватися на стадіоні «Арсенал-Арена» у Щасливе. Усіх я люблю і присвячую їм пісні», — показує сімейні фото.

Жінка нині працює в ТЦ «Аеромол» в магазині жіночого одягу, який належить її сину. У неї привітна манера спілкування з покупцями, вона усміхнена і завжди на позитиві. Каже, що зароблені кошти вкладає в саморозвиток.

Розповідає, що повернула собі дівоче прізвище Бамбізо, яке є її оберегом.

Лариса – справжня щира українка: шанує родинні цінності, вправна й гостинна господиня, з турботою дбає про стареньких батьків.

«Мої мама й тато досі кохають один одного, хоча одружені 61 рік. Усе життя вони  пропрацювали у видавництві Радянська Україна, де тато втратив зір. Батьки цей факт сприймають філософськи, кажуть, що так менше платити за світло. Їм подобаються мої пісні, а я часто до них їжджу, і завжди — з піснями, апаратура в мене з собою. Це щастя – дарувати радість людям, як близьким, так і незнайомим», — розповідає жінка.

Дивовижно, як вміє рудоволоса Лариса ставитися до життя з позитивом, заряджати оточуючих світлою енергією. Із оптимістичною піснею, із харизмою і яскравим кольором локонів вона додає сонця в сіру буденність. Так щаслива жінка  живе і творить у Щасливому.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031