Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Микола Мазур: «Готовий використати свій досвід для громади Бориспільського району»


Партія «Батьківщина» на місцевих виборах 2020 року висунула 45 тис. кандидатів до місцевих рад та 1,5 тис. кандидатів на посади голів об’єднаних територіальних громад. Дозвольте представити вам перший номер «Батьківщини» на виборах до Бориспільської районної ради – Миколу Мазура.

Гордість Борисполя

Мабуть, кожен в Борисполі знає Миколу Павловича Мазура, який більшу частину свого життя присвятив авіаційній галузі України.

Про себе розповідає коротко: народився в селі у Вінницькій області, закінчив сільськогосподарський технікум, потім забрали в армію на три роки. Після армії вступив до Київського інституту народного господарства (зараз – Київський національний економічний університет ім. В.Гетьмана). Довгі роки роботи по селам, у Київському обласному об’єднанні сільгосптехніки, а потім — пропозиція роботи в аеропорту «Бориспіль».

Микола Павлович пропрацював на посаді начальника фінансового відділу – головного бухгалтера бориспільського аеропорту 25 років! Це надзвичайна віра в підприємство, в колектив і в свою роботу, а ще — абсолютна відданість праці.

В 90-х роках Микола Павлович став заступником керівника Міжнародного аеропорту «Бориспіль», потім – перейшов на посаду керівника компанії «Авіалінії України», звідки його і провели на пенсію.

Нагороди і грамоти часів Радянського Союзу, звання Заслуженого працівника транспорту, Заслуженого працівника авіаційного транспорту. Має відзнаки Президента України — ордени За заслуги I, II та III ступеня. І сьогодні ми раді, що Микола Павлович, якого по праву можна назвати гордістю Борисполя, очолив виборчий список «Батьківщини» до Бориспільської районної ради.

Слова і діла Юлії Тимошенко

Звісно, виникає питання: чому саме «Батьківщина»? Микола Павлович каже так: «Юлію Володимирівну знаю дуже багато років, ми з нею часто зустрічались і спілкувались із виробничих питань. Головне, що її відрізняє від більшості українських політиків – у неї ніколи не розходились слова і діла. Я довіряю цій людині, й тому йду на вибори саме від «Батьківщини».

На думку Миколи Мазура, Юлія Тимошенко – одна з небагатьох державних діячів України, хто провадив справедливу соціальну політику та дійсно піклувався про добробут народу: «Я бачу і відчуваю, як вона з біллю розповідає про несвоєчасність прийняття закону про продаж землі. Цей закон поки що не потрібен. Є інші шляхи розбудови сільського господарства й економіки держави. А ще я помітив, що вона ніколи не критикує якісь ініціативи огульно. Вона завжди пропонує власний план дій, щоб людям було добре».

План «Батьківщини»

Партія «Батьківщина» висунула 45 тисяч кандидатів на місцевих виборах. Це колосальна армія розумних і досвідчених людей. Сьогодні «Батьківщина» — це єдина надійна команда, яка йде на вибори. Головні завдання, які перед собою ставить «Батьківщина» по країні в цілому:

— збільшення розміру виплат і пенсій;

— скасування закону про продаж землі;

— встановлення справедливих комунальних тарифів;

— прийняття закону про впровадження загального медичного страхування;

— відновлення медицини на селі.

«Після реформи децентралізації Бориспільський район значно розширився, оскільки до нього приєдналися Яготинський та Переяслав-Хмельницький райони. Крім того, утворилися об’єднані територіальні громади. І сьогодні до Бориспільської ОТГ належить місто Бориспіль та 18 навколишніх сіл. Отже, у нас багато роботи й необхідно врахувати проблеми та побажання мешканців і міст, і сіл. Для Борисполя одна з насущних проблем — впровадження новітніх технологій та модернізація мереж водопостачання. В 21 столітті соромно мати проблеми в місті з водопостачанням», — говорить Микола Мазур.

Що стосується проблем сіл, то тут у Миколи Павловича є власне бачення, як можна відродити село: «Пропоную створити аграрний банк. Як депутат районної ради я зможу звернутисі з цією пропозицією до Верховної Ради України, Уряду та Національного банку України. У нас часто говорять про те, як допомогти аграріям, час від часу їм навіть дають якісь копійки, які жодної мірою не покривають їх витрати. А от створення аграрного банку якраз і могло би розв’язати ці проблеми. Кредитування фермерів під невеликий відсоток – це саме те, що їм потрібно.

Звісно ж, кредити мають бути цільовими: на оренду землі, будівництво і ремонт корівників, закупку техніки або великої рогатої худоби. І тоді наш ринок був би наповнений сільгосппродукцією, мали би товарний запас зерна та ін.».

Другий момент, на якому акцентує увагу Микола Мазур, — розвиток сільської інфраструктури.

Зокрема, відновлення медицини в селах, розвиток шкіл і дитсадків, а також культурних об’єктів. «Місцеве самоврядування дає можливість селам розвиватись економічно і культурно. І захищеності у людей буде більше, ніж зараз», — вважає кандидат в депутати.

Наостанок ми поцікавились у Миколи Павловича, що спонукало його брати участь у виборах.

«Мені немало років… У мене є пенсія і все, що мені потрібно. Просто я хочу по можливості допомогти людям, особливо тим, хто живе у селах. Готовий використати свій досвід для громади Бориспільського району».

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031