Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспільський центр стерилізації почав роботу


Бориспільський центр стерилізації та адопції тварин сьогодні розпочав роботу — стерилізував перших двох безпритульних тварин. Їх доправили до центру волонтери. Про подробиці дізнавалися «Вісті».

За словами адміністратора центру Тетяни Бойко, першими клієнтами центру стали підопічні бориспільських волонтерів. Коли штат закладу буде затверджено міською радою та почне працювати водій, зможуть подавати заявки на стерилізацію дворових котів та собак мешканці багатоквартирних будинків. 

«Поданий до міської ради штатний розпис іще не затверджено. Тому фактично поки працюємо силами «добровольців». Коли затвердять штат, будемо знати, чи будемо ще добирати працівників, — розповідає Тетяна Бойко. — Після стерилізації тварини залишаються у центрі на перетримку: коти — на 5 днів, собаки — на 14. За цей час намагатимемося знайти їм господарів. Завтра проведемо «фотосесію» тим тваринам, що стерилізували сьогодні. Поки у підприємства немає власного сайту, розміщуватимемо інформацію про тварин на сторінці та групах у Фейсбуці, у ЗМІ. По закінченню терміну тих, кого не змогли прилаштувати, випускатимемо на волю, тобто відвозитимемо у місця, де вони проживали до стерилізації. Стерилізованих центром котів та собак можна буде ідентифікувати візуально: собаки будуть мати кліпсу у вусі (міські та районні — кліпси різної форми), а коти — татуювання у внутрішній частині вуха». 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

  1. Сергей Фоменко 7 січня 2021 09:31
    • Не подобається
    • +3
    • Подобається
    Де знаходиться центр стерелізації?
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031