Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Байчас-батько — це надійна опора, досвід і уміння повести за собою


Ті, хто зблизька знає Владислава Байчаса, характеризують його як товариську людину, готову поділитися досвідом та надати пораду. Серед таких — директор Бориспільського міського центру туризму та краєзнавства учнівської молоді Тетяна Рахуба.

— В одному з інтерв’ю ви згадували, що знали Владислава Байчаса ще до того, як він став очільником району.
— Так, свого часу обидва його сини ходили з нами в походи, в тому числі на сплав гірськими річками. Такі екстремальні походи загартовують і вчать виживати. Тоді Владислав Байчас довіряв нам найдорожче — власних дітей. У процесі підготовки до походів доводиться вирішувати багато питань, радитись із батьками та навіть просити допомоги. Байчас-батько ніколи не відмовляв, часто сам пропонував вирішення певних питань. Він для синів — приклад і стимул для досягнення високих вершин як у спорті, так і в житті.
— Як гадаєте, чи підтримуватиме він ваш заклад зараз, чи розраховуєте на підтримку?
— Владислав Байчас поки недовго перебуває на посаді секретаря міської ради, але вже встиг провести зустріч із приводу діяльності центру туризму та наших планів на майбутнє. Мені імпонує те, що він переймається вихованням сильного, загартованого і патріотичного молодого покоління. У розмові з нами він дав зрозуміти, що буде і надалі підтримувати всі наші починання.
— Можливо, на його ставлення впливає те, що й сам він у минулому спортсмен?
— Думаю, так і є. Загальновідомо, що Владислав Байчас — спортсмен у минулому і лідер думки сьогодні. Це людина із сильним внутрішнім стержнем, яка готова повести за собою.
Він із власного досвіду розуміє усю важливість у дорослому житті того загартування, яке в молоді роки дає спорт. Сьогодні це актуально, як ніколи. Вислів «У здоровому тілі — здоровий дух» — не порожні слова радянської епохи, це ключ до успіху і великих звершень. Саме в такому дусі ми виховуємо хлопців та дівчат, які приходять до нас на гуртки.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031