Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспільський випуск 2018: гуляли по-дорослому


Бориспільський випуск 2018: гуляли по-дорослому

298 бориспільських випускників пройшли урочистою ходою по місту.
Бориспільський випуск 2018: гуляли по-дорослому

вальс...
• Сценарій. Цьогорічний шкільний випускний вечір на завершення урочистостей на міському стадіоні став дощовим, кажуть, на добро. Медалісти, згідно із традицією, отримали відзнаки у міській раді, потім випускникам шкіл у різних локаціях вручали атестати (наприклад, школа №1 - у міській раді, школа №8 — у КРК «Бархат»).
Після 17.30 почала формуватися колона, яка о 18-ій рушила із оркестром і барабанщицями головними вулицями Борисполя: Героїв Небесної Сотні та Київський Шлях — до стадіону. Колона складалася із випускників, адміністрації шкіл, учителів та очільників міста. Святкова хода йшла не надто швидко, тож можна було добре розгледіти вбрання випускників. Порядок процесу руху колони і дійство на стадіоні забезпечували патрульна поліція, ГФ «Сектор Безпеки» та «Загін територіальної оборони». Усе відбулося за сценарієм, святково. Організація міського заходу була на високому рівні, сценарій був лаконічним.
Бориспільський випуск 2018: гуляли по-дорослому

На завершення дійства публіку «розпалив» до танців під дощем екс-учасник Х-Фактора Олег Кензов.
Бориспільський випуск 2018: гуляли по-дорослому

• Вбрання.

Цьогоріч у випускниць переважали довгі вечірні сукні, найтиповіше поєднання – атлас та фатин, кольори здебільшого пастельні. Чогось особливо екстравагантного у сукнях дівчат побачити не вдалося: вишукано, але без особливого креативу. Дівоча стриманість нині в моді. Хлопці «луками» здивували більше: були шорти замість штанів, підкреслено вузькі штани та костюм в клітинку на англійський манер. Зачіски у хлопців теж не поступалися стильністю.

знай наших!
Бориспіль: 298 випускників
На урочистостях у міського голови медалі вручили 16-ом медалістам.
Бориспільський випуск 2018: гуляли по-дорослому

Золото отримали:
• «Гімназія «Перспектива»:
Аліна Леонідівна Барабаш
Валерія Євгеніївна Компанієць
Єлизавета Павлівна Лещенко
Максим Валерійович Шматков
• «Ліцей «Дизайн-освіта»:
Ольга Олегівна Кузьменко
Валерія Володимирівна Поладько
Вероніка Олегівна Скрипкіна
• Спецшкола ім.К.Могилка (№5):
Микита Дмитрович Притико
Валерія Юріївна Чоботок
• ЗОШ №6:
Анастасія Василівна Головаш
• ЗОШ №8:
Дмитро Костянтинович Шанюк
Срібло отримали:
• «Гімназія «Перспектива»:
Захар Юрійович Залізний
Катерина Олександрівна
Крастиченко
• «Ліцей «Дизайн-освіта»:
Єлизавета Андріївна Зус
Оксана Павлівна Рябчук
• ЗОШ №3:
Ярослав Ігорович Вакулко

стипендіати
Бориспільський випуск 2018: гуляли по-дорослому

Стипендіанти Бориспільської міської ради:
Катерина Крастиченко, Валерія Компанієць, Максим Шматков, Олеся Голіяд, Марія Білоус.

Детально. Валерія, Олеся та Маша — спортивна гордість міста, вихованці ДЮСШ та тренера Юрія Ликова, чемпіони з пауерліфтингу. Катерина — співачка, переможець конкурсу «Випускниця-чарівниця». Максим — неодноразовий переможець і призер міських та обласних олімпіад з біології, призер Всеукраїнської олімпіади з біології та захисту наукових робіт МАН України.

Стильно
«КАК ДЕНДИ ЛОНДОНСКИЙ ОДЕТ»
Оксана ПАВЛОВА

Відома пушкінська фраза із «Євгения Онегина» якнайкраще характеризує вишуканий смак і стиль Даніїла Фарбака, випускника 11-Б класу школи №8.
Бориспільський випуск 2018: гуляли по-дорослому

На випускний вечір хлопець обрав оригінальний костюм «трійку» в клітинку та легкі замшеві черевики в тон. Нестандартний «лук» виграшно вибивався із загального нудного чоловічого дрес-коду.
Пошуки стилю для Даніїла — одна із напрямків його майбутньої професії. За словами мами Ольги Юріївни, син обрав для вступу Київський державний інститут технологій та дизайну, куди успішно пройшов творчий конкурс у три етапи на тему: «Художнє моделювання чоловічого костюма», до речі, отримав високі бали та схвальні відгуки професіоналів.

Даніїл каже, що однокласники подумали, що стильний костюм на випускний він пошив сам. Але це не так, хлопець його купував. Хоча, зізнається, міг би і змоделювати. Адже Даніїл неодноразово надсилав у модний журнал ескізи тематичних колекцій, зокрема чоловічих костюмів. Багато ескізів назбиралося у його робочому зошиті.

До речі, творчість не єдине, чим захоплюється хлопець. Він ще й успішний спортсмен — чемпіон України із мотокросу. Каже, любов до техніки та швидкості передав йому батько. Але між двома різними проявами своєї натури, хлопець обрав творчість, а спорт, планує, стане хобі.

УСУПЕРЕЧ ДРЕС-КОДУ
Тетяна ХОДЧЕНКО, фото автора

Сміливий, оригінальний, упевнений. Так говорили на святі про одного із хлопців-випускників.
Бориспільський випуск 2018: гуляли по-дорослому

Знайомтеся, Марат — випускник 11-А класу ЗОШ №8. Про себе каже, він добре ладить із однолітками, а його атестат «не пасе задніх». Цей красивий хлопець на шкільному вечорі привертав увагу оригінальним костюмом, точніше через відсутність у ньому одного із головних елементів одягу — штанів. Замість них парубок одягнув класичні шорти.
«Що змусило так вдягтися? Ти не боїшся бути «білою вороною»? Як на мене — це сміливо», — цікавлюся у хлопця.
«Для мене головне, щоб було комфортно, зараз це стильно і модно», — спокійно пояснив випускник.
Марат розповів, що він займається баскетболом, а ідея вбрання припала йому до душі кілька років тому, коли він побачив одного з відомих баскетболістів у подібному костюмі під час вручення йому нагороди. «Щоправда, колір піджака там був інший, на жаль, такого не вдалося знайти, тому зупинився на класичному синьому, — говорить хлопець, — я радий, що мама мене підтримала». Марат розповів про ідею походження шортів: спочатку були штани, які швачка вкоротила на замовлення.

відверто
Бориспільський випуск 2018: гуляли по-дорослому

Марина ШУЛЬГА— випускниця ЗОШ №8.Дівчина активна й компанійська, її знають і в школі, і в Будинку творчості. Після випускного ми поговорили про її враження від свята.
«Сентиментально, але без світанку»

— Чекали цього особливого дня?
— Випускний — свято, якого з нетерпінням чекають особливо. Для дівчат це бал. Зачіски, макіяж, манікюр, туфлі, аксесуари, сукня. Сукню купувати чи шити? Чи в оренду взяти? Волосся розпущене чи зібране? Кожна дівчина за рік продумує образ, щоб бути найкращою. На підготовку йде багато часу, нервів та грошей. Для батьків це теж свято, адже вони доклали чимало зусиль. Здається, вони більше хвилювалися, ніж ми.
Бориспільський випуск 2018: гуляли по-дорослому

— Що було в ресторані?
— До ресторану прийшли і спершу наїлися. Потім перевзулися в кросівки, перевдяглися і почалося найцікавіше.
— Дебоширили?
— Так, дебоширили, сильно танцювали, всі говорили сумненькі тости, стрічки піднімали-відрізали, знаєте, «школо, прощавай». Було весело!
— Світанок зустрічали?
— О 4.00 пішли на стадіон, було холодно. Усі дівчата позабирали в хлопців піджаки. У ресторані був конкурс: наклеїти на людину цінничок і сказати, за що ти її цінуєш. Так ми і йшли обклеєні цінниками. На «Колосі» зібралося багато людей і всі чекали світанку — але були хмари, холодно і … ніякого світанку, тобто сходу сонця не видно. Ми трішки засмутилися, взяли таксі й поїхали додому спати.
— А плакали вночі?
— Усі плакали. Наприклад, завжди скромний однокласник взяв мікрофон і почав говорити тост, що не хоче розлучатися, що ми такі класні. І заплакав. Ніхто не очікував цього, і всі почали плакати: і батьки, і вчителі, і діти. Класний керівник принесла наші старі роботи, малюнки, табелі, фото з молодших класів. Це теж було сентиментально.
— Які враження від випускного?
— Він пройшов занадто швидко всі ми хвилювалися, щоб нічого не забути, а більше запам'ятати, адже це початок нової історії...

Текст: Сергій Кручинін, Ольга Іванова. Фото: Сергій Кручинін та Анастасія Бєлова

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031